Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Carrier, инверторен климатик Superia 24000 BTU @A

Carrier, инверторен климатик Superia 24000 BTU @A

2550,94 лв.

Код: 29833bgth Категория:

Описание

Инверторен климатик Carrier Superia 24000 BTU – Вашият идеален партньор за комфорт през летните жеги и зимните студове.

Какво представлява инверторният климатик Carrier Superia?

Инновация в климатизацията

Carrier е лидер в индустрията за климатизация от десетилетия. С инверторната технология SUPERIA, потребителите могат да се насладят на прецизно управление на температурата и свеж въздух, като в същото време спестяват енергия. Климатика осигурява отлична производителност и е проектиран да работи тихо, подобрявайки цялостното качество на живот у дома.

Енергийна ефективност

Моделът Superia от Carrier е с енергиен клас A++, което означава, че е сред най-енергийните ефективни на пазара. Със спестяване на енергия, потребителите могат да намалят сметките си за електричество и да допринесат за опазването на околната среда.

Ключови функции и технологии

Active Clean система за почистване

Carrier Superia разполага с Active Clean технология, която автоматично почиства компонентите на климатизацията, осигурявайки по-добро качество на въздуха и удължавайки живота на уреда.

Wind Avoid Me функция

С Wind Avoid Me функцията, климатикът разпознава положението на потребителя в помещението и автоматично регулира въздушната струя, за да избегне директен контакт с кожата. Тази функция не само увеличава комфорта, но и осигурява икономия на енергия.

Тройно действие на пречистване на въздуха

Системата за пречистване на въздуха с тройно действие включва филтри, които улавят прах, алергени и микроп частици, осигурявайки чистота на въздуха в помещението.

Технически спецификации

Мощност и производителност

Климатика Carrier Superia предлага мощност от 24000 BTU/h, което го прави идеален избор за по-големи помещения или апартаменти. Високата му производителност осигурява бързо охлаждане или отопление.

Как да инсталирате климатик Carrier Superia

Инсталацията на климатик Carrier Superia е лесна и може да бъде извършена от квалифициран техник. Следвайте инструкциите, предоставени в ръководството за инсталиране, за да осигурите максимална ефективност.

Поддръжка и обслужване

Регулярното обслужване на климатик Carrier Superia е важно за неговата дълготрайност. Препоръчваме да се правят проверки на системата поне веднъж годишно.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!