Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Carrier, инверторен климатик Superia 18000 BTU @A

Carrier, инверторен климатик Superia 18000 BTU @A

2093,09 лв.

Код: 29832bgth Категория:

Описание

Инверторен климатик Carrier Superia: Идеалното решение за вашия дом

Ако търсите ефективно и икономично решение за климатизация на вашето помещение, инверторният климатик Carrier Superia 18000 BTU е перфектният избор. С иновативната 3D DC инверторна технология, той предоставя отлична производителност и значителни нива на спестяване на енергия. Не само че осигурява оптимални температурни условия, но също така предлага удобства, които ще направят вашето преживяване с климатизация по-добро от всякога.

Технология и иновации

Carrier Superia е проектиран с набор от иновационни функции, които го предлагат на върха на класа на инверторните климатици. Системата за почистване Active Clean служи за поддържане на чистотата на вътрешността на уреда, намалявайки замърсяванията и бактерии, които могат да възпрепятстват работоспособността му. Всичко това е допълнено от Wind Avoid Me, система, която определя положението на присъстващите в помещението и избягва ненужните въздушни течения, за да осигури комфорт.

Енергийна ефективност и клас А++

Климатикът Carrier Superia притежава енергиен клас A++, което означава, че е изключително икономичен. Неговата конфигурация позволява постепенно регулиране на температурата, а инверторният компресор осигурява оптимално разходване на енергия, за да спестите средства от сметките за електричество. Заедно с високата производителност, Carrier Superia успешно намалява вредния въглероден отпечатък.

Лесна инсталация и поддръжка

Инсталирането на Carrier Superia е просто и не изисква специалисти от високо ниво на сложност. Дизайнът е изключително компактен, което го прави подходящ за всякакви помещения, включително малки стаи и офиси. Поддръжката също не е възпрепятствана, благодарение на разработената система за лесно почистване и обслужване.

Вашият комфорт на първо място

Когато става въпрос за комфорт, Carrier Superia е изцяло на ваша страна. Благодарение на автоматизацията и интелигентното управление, можете да зададете желания режим на работа, а климатикът автоматично ще регулира температурата, влажността и скоростта на вентилатора. От комфортна стайна температура през лятото до уютна топлина през зимата, Carrier Superia е вашият надежден партньор при климатизация.

Заключение: Изберете Carrier Superia за вашето идеално темперирано пространство

С инверторен климатик Carrier Superia 18000 BTU, вие получавате не само климатик, а истински комфорт през цялата година. Инвестицията във вашето спокойствие и здраве с безопасен и енергийната ефективен климатик е добра стъпка, която ще оцените всяка зима и лято.

Брошура Carrier Superia

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!