Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Hisense, инверторен колонен климатик R32, 48000 BTU @A

Hisense, инверторен колонен климатик R32, 48000 BTU @A

4999,00 лв.

Код: 30416bgth Категория:

Описание

Когато става въпрос за комфорта в дома и офиса, един от най-важните аспекти е правилното регулиране на температурата. В това отношение колонният климатик Hisense R32 с мощност 48000 BTU предлага невероятен баланс между иновации, безопасност и енергийна ефективност.

360° Full DC Инвертор – Достигнете максимална ефективност

Инверторната технология е революционен подход за осигуряване на стабилна и комфортна температура. С 360° Full DC инвертора, колонният климатик на Hisense не само намалява разходите за енергия, но и увеличава живота на устройството. Технологията позволява на компресора и мотора да работят много по-тихо, като по този начин създава приятна домашна или работна среда.

Икономия на енергия

С инверторната технология, която се адаптира автоматично към текущите изисквания на помещението, Hisense RS спестява до 30% от енергията в сравнение с традиционните климатици. Това означава не само по-ниски сметки за ток, но и по-малко въздействие върху околната среда.

Дълготрайност на устройството

Инверторната технология минимизира износването, което означава, че вашият климатик може да работи много по-дълго без нужда от ремонт или подмяна. Инвестицията в колонен климатик Hisense е не само разумен избор сега, но и за в бъдеще.

Тиха работа

Тишината е от първостепенно значение, особено в спални и офис помещения. Благодаря на инверторната технология, Hisense предлага почти безшумна работа, позволявайки ви да се съсредоточите и да почивате без да се притеснявате от шума от климатика.

Функция I Feel – Интелигентно климатизиране

С функцията I Feel, колонният климатик Hisense може да осигури оптимална компресия на въздуха, измервайки температурата прямо от дистанционното управление. Когато поставите дистанционното на удобно за вас място, климатикът ще адаптира работата си, за да поддържа зададената температура. Това е уникално предложение, което прави климатика изключително удобен за употреба.

Дистанционно управление

С дистанционното управление можете не само да регулирате температурата, но и да настройвате режимите на работа. Можете да избирате между охлаждане, отопление и вентилация, в зависимост от вашите нужди.

Удобство и комфорт

Функцията I Feel осигурява допълнителен комфорт, като ви позволява бързо и лесно да регулирате атмосферата в помещението. Няма нужда повече да ставате от дивана или леглото, за да промените настройките на климатика.

4D Въздухопоток – Идеално разпределение на въздуха

Hisense е проектирал колонния климатик с 4D въздухопоток, което означава, че жалузите автоматично се настройват в хоризонтална и вертикална посока. Това подобрява въздушната циркулация и осигурява максимален комфорт за всички, които са в помещението.

Автоматично регулиране

Независимо от позицията на помещението или разположението на мебелите, 4D въздухопотокът осигурява равномерно разпределение на температурата, така че всеки да се чувства удобно. Няма повече горещи или студени ъгли – комфортът е за всеки и навсякъде.

Подходящ за големи пространства

С мощен въздухопоток до 18 метра, колонният климатик Hisense служи идеално за големи помещения. Технологията за разпределяне на въздуха осигурява оптимална температура дори в най-големите стаи.

Авто рестарт – Интелигентно управление на енергията

След всяко прекъсване на електрозахранването, колонният климатик Hisense ще се включи автоматично и ще работи в последния режим, зададен преди спирането на електричеството. Това осигурява повече удобство, особено ако често имате проблеми с електричеството.

Спестяване на време

С автоматичното рестартиране, вие не трябва да се притеснявате за повторно настройване на всичките функции. Просто оставете климатика да се погрижи за всичко и се наслаждавайте на комфорта.

Безопасност и надеждност

Автоматичното рестартиране допринася и за безопасността на устройството, предотвратявайки случайни повреди или неочаквани ситуации, свързани с електрическите мрежи.

В заключение, колонният климатик Hisense R32 с мощност 48000 BTU е перфектен избор за всеки, който търси комбинация от енергийна ефективност, иновации и удобство. Неговите изключителни функции и технологии ще направят всяко помещение приятно и комфортно, независимо от сезона. Изберете Hisense и се наслаждавайте на високото качество, което предлагат.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!