Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Hisense, конзола Super Inverter 14000 BTU @A

Hisense, конзола Super Inverter 14000 BTU @A

2028,00 лв.

Код: 30566bgth Категория:

Описание

Ако търсите високо ефективна климатична система, която предлага не само надеждност, но и стил, то конзолата Super Inverter 14000 BTU на Hisense е точното решение за Вас. Например, нейният инверторен режим на работа осигурява значителни спестявания на енергия, поддържайки комфортна температура с минимални разходи. Благодарение на мощността на охлаждане от 4100 W и мощност на отопление от 4500 W, това устройство е идеално за всяко помещение.

Инвестирайте в качеството

Hisense е доказан лидер на пазара на климатици и техният продукт Super Inverter е резултат на дългогодишни иновации и опит. Конструкцията с размери 700 мм на ширина, 630 мм на височина и 220 мм на дълбочина позволява лесно инсталиране и интеграция в различни интериори. Чрез инвестирането в такъв климатик, Вие всъщност инвестирате в комфорт и качество.

Предимства на Super Inverter 14000 BTU

  • Висококачествена инверторна технология
  • Спестяване на енергия и намаляване на разходите
  • Лесна инсталация и елегантен дизайн
  • Подходящ за различни размери помещения

Как работи инверторната технология?

Инверторната технология на Hisense работи, като регулира мощността на компресора. Вместо да работи на пълна мощност и след това да спира, климатикът непрекъснато коригира температурата, което предлага ненадмината ефективност. Това е особено полезно в дългосрочен план, тъй като намалява разходите за електричество.

Сравнение с традиционните климатици

Традиционните климатици често работят в цикли: работят на пълна мощност, докато не достигнат желаната температура, след което се изключват. Това не само води до внезапни колебания в температурата, но е и по-неикономично. С Super Inverter на Hisense, Вие получавате стабилна и равномерна температура, което е важно за Вашия комфорт.

Стилът и дизайнът

Климатикът Hisense Super Inverter не само че работи отлично, но също така изглежда стилно. Неговият елегантен дизайн се вписва безпроблемно в различни интериори, независимо дали става въпрос за дом или офис

Лесната инсталация – ключов фактор

Както всеки клиент знае, инсталацията на климатик може да бъде страшна задача. Благодарение на компактните размери на Super Inverter, монтажът е бърз и безпроблемен.

Заключение

В заключение, ако искате да се сдобиете с климатик, който предлага отлична производителност, енергийна ефективност и стил, Hisense Super Inverter 14000 BTU е отличен избор. От своите иновационни технологии до естетическия си вид, той определено ще надмине Вашите очаквания.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!