Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Hisense, инверторен климатик Energy Expert 18000 BTU @A

Hisense, инверторен климатик Energy Expert 18000 BTU @A

1925,27 лв.

Код: 30787bgth Категория:

Описание

Насладете се на невероятната производителност на инверторния климатик Hisense Energy Expert 18000 BTU, проектиран да ви осигури максимален комфорт през всякакви климатични условия. Технологията от висок клас и иновативните функции на този климатик го правят идеалното решение за вашия дом или офис.

Защо да изберете Hisense Energy Expert?

Климатикът Hisense Energy Expert е известен с невероятната си ефективност и производителност. С 360° Пълен DC инвертор, той осигурява равномерно охлаждане и отопление, като същевременно спестява енергия. Удобната функция за управление от разстояние, чрез технологията Connect Life, ви позволява да контролирате температурата от всяка точка на света.

Интелигентни технологии за по-добро качество на въздуха

Hi-NANO технологията помага за почистването на въздуха от бактерии и алергени, а самопочистването на климатиката гарантира, че машината остава в перфектно състояние за максимална производителност. Анти-бактериалната перка и анти-мухъл обработката допълват функционалността на устройството, осигурявайки здравословна среда за вас и вашето семейство.

Отопление при ниски температури

Дори при външни температури до -22°C, Hisense Energy Expert предлага надеждно отопление, което го прави идеален за зимните месеци. Инвестирайки в този климатик, вие не само ще се насладите на комфортна температура, но и ще намалите разходите си за енергия благодарение на високата му енергийна ефективност.

Как да инсталирате и поддържате вашия климатик?

Инсталирането на климатик Hisense Energy Expert не е сложно, но се изисква професионална помощ, за да се уверите, че всичко е правилно монтирано. След инсталацията, редовната поддръжка е ключова, за да поддържате климатиката в отлично състояние.

Поддържайте вашия климатик чист

Редовното почистване на филтрите и проверката на перката за наличие на мухъл и бактерии ще спомогне климатиката да работи по-ефективно и да осигурява по-добро качество на въздуха. Не пренебрегвайте значението на профилактичните проверки, които ще ви помогнат да удължите живота на устройството и да избегнете ненужни разходи за ремонт.

Енергийна ефективност и икономия на разходи

Климатикът Hisense Energy Expert има енергиен клас A+++, което означава, че ще спестите значителни разходи за енергия. Разумното управление на температурата и инверторната технология намаляват консумацията на електрическа енергия, а в същото време осигуряват комфорт.

В заключение, Hisense Energy Expert 18000 BTU е идеален за тези, които търсят не само добър климатик, но и такъв, който предлага иновации, енергийна ефективност и качество на въздуха. С всички свои функции, този климатик определено ще бъде инвестиция, която си заслужава.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!