Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Hisense, инверторен климатик Expert Smart 24000 BTU @A

Hisense, инверторен климатик Expert Smart 24000 BTU @A

1879,00 лв.

Код: 30786bgth Категория:

Описание

Забележителни функции на климатик Hisense Expert Smart 24000 BTU

С представянето на инверторния климатик Hisense Expert Smart 24000 BTU, получавате устройство, което съчетава авангардни технологии с енергийна ефективност и комфорта на новото поколение климатици. Този климатик предоставя не само охлаждане, но и отопление, осигурявайки ви спокойствие през целия сезон.

Технология от висок клас

Hisense Expert Smart е оборудван с нова 360° Пълна DC инверторна технология, която позволява прецизно регулиране на температурата с минимално ниво на шум. Системата не само, че постига висока производителност, но осигурява и дълготраен живот на устройството, благодарение на иновативните компоненти.

Интелигентно управление на въздуха

С функцията „Умно око“, климатикът автоматично засича присъствието и активността на хора в стаята, за да настрои оптимално подаването на въздух. Тази усъвършенствана функция не само подобрява качеството на въздуха, но и спомага за пестене на енергия.

Енергийна ефективност и отопление

Hisense Expert Smart притежава енергиен клас A++, което го прави един от най-енергийно ефективните инверторни климатици на пазара. Освен това, той предлага отопление при температури до -20°C, което го прави три сезона на годината подходящо решение за вашия дом.

Функции за контрол на чистотата на въздуха

С включените карбонов фильтър, анти-бактериалната перка и функцията за самопочистване, климатикът гарантира, че почистването на въздуха е на най-високо ниво. Вижте колко е лесно да поддържате здравословен и свеж въздух във вашия дом.

Удобство и свързаност

С функциите за управление от всяка точка и по всяко време благодарение на технологиите Connect life и интензивен гласов контрол, можете да се насладите на удобството, което Ви предлага Hisense Expert Smart. Независимо къде се намирате, винаги можете да настроите температурата на дома си преди да се приберете.

Избор на правилния климатик

При избора на климатик, е важно да се вземат предвид вашите индивидуални нужди и изисквания. Hisense Expert Smart предлага наистина разнообразие от опции и функции, които да задоволят всяко изискване, независимо дали става дума за охлаждане или отопление.

Перфектен за всяко пространство

С мощност от 24000 BTU, този климатик е идеален за просторни помещение и големи домове, предоставяйки равномерно охлаждане и отопление, и в най-топлите или най-студените дни.

Лесна инсталация и поддръжка

Изборът на Hisense Expert Smart не само че се отразява на комфорта, но и спестява на вас времето и усилията, свързани с инсталацията и поддръжката. С ясни инструкции и изключителна поддръжка от производителя, можете да се насладите на празнотата, без да се притеснявате за техническите детайли.

Заключение

Инверторният климатик Hisense Expert Smart 24000 BTU е идеален избор за всяка къща или офис пространство, предоставяйки надеждно охлаждане и отопление. Със своите иновативни технологии, енергийна ефективност и многофункционали характеристики, той е изпълнен с комбинация от предимства, които няма да останат незабелязани.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!