Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Hisense, инверторен климатик Energy Expert 24000 BTU @A

Hisense, инверторен климатик Energy Expert 24000 BTU @A

2293,68 лв.

Код: 30788bgth Категория:

Описание

Открийте най-новия инверторен климатик Hisense Energy Expert 24000 BTU

Искате ли да се насладите на съвършена температура във вашия дом? Инверторният климатик Hisense Energy Expert 24000 BTU е вашето решение. Със своите иновативни технологии и висок клас производителност, този климатик е идеален за всяко жилище и офиса. От съвременните функции до невероятната ефективност, той ще преобрази начина, по който живеете и работите.

Надеждност и енергийна ефективност

Енергийният клас A+++ прави инверторния климатик Hisense не само естетически издържан, но и изключително икономичен. Времето, прекарано с висока температура, може да бъде неприятно, но не и когато сте оборудвани с климатик, който предлага неперевишима охлаждаща мощ и иновации. При максимални 24000 BTU, вие ще се насладите на бързото охлаждане на всяка стая.

Интелигентно управление и гласов контрол

С технологията Connect Life, можете да управлявате климатика си от всяка точка, по всяко време. Започнете или спирайте охлаждането, незабавно проверете температурата или променете настройките с един клик на вашия смартфон. А с вградения интелигентен гласов контрол, просто кажете на климатика какво искате и той ще се погрижи за всичко друго.

Здравословен климат с Hi-NANO технология

Не само, че Hisense Energy Expert предлага невероятно охлаждане, но и активно подобрява качеството на въздуха. С Hi-NANO технологията, той пречиства въздуха и елиминира бактерии, мухъл и алергени. Спокойно можете да се отдадете на любимите си моменти, без да се тревожите за качеството на въздуха около вас.

Системи за отопление и самопочистване

С отопление, което работи ефективно до -22°C, можете да разчитате на климатика и през зимните месеци. Но не само това! Системата за самопочистване осигурява дълготрайна ефективност и спестява време, като в същото време поддържа климатика в перфектно състояние.

Пълна система за контрол на температурата и влажността

С инверторния климатик Hisense, температурните колебания остават в миналото. Благодарение на неговата sofisticatna система за управление, никога не ще се налага да се притеснявате за неправилни температури. Той следи и регулира влажността, така че вашата среда да бъде комфортна и благоприятна.

Искането на клиентите е водещо

Hisense, известен със своите иновации, е проектирал Energy Expert, за да отговори на потребностите на съвременния потребител. Със своето практично обслужване и надеждност, вие можете да разчитате на него ден след ден.

Не забравяйте да се запознаете с брошурата на Energy Expert за повече информация и технически данни.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!