Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Hisense, инверторен климатик Energy Pro X Black 12000 BTU @A

Hisense, инверторен климатик Energy Pro X Black 12000 BTU @A

1841,05 лв.

Код: 30790bgth Категория:

Описание

Hisense Energy Pro X: Интелигентният избор за Вашия дом

Когато става въпрос за климатизация, Hisense е марка, на която можете да се доверите за иновации и качество. Инверторният климатик Energy Pro X Black с мощност 12000 BTU не само осигурява ефективно охлаждане, но вгражда и модерна технология, която го прави отличен избор за всяко жилище.

Уникални технологии за подобрено охлаждане

С 360° Пълен DC инвертор и Умно око, Energy Pro X предлага изключително комфортно и адаптивно охлаждане. Интелигентното усетно управление подобрява разпределението на въздуха в помещението, така че да получите оптимално удоволствие.

Управление от всяка точка с Connect Life

Възможността да контролирате вашия климатик от всяка точка—по всяко време—благодарение на Connect Life, е иновация, която носи удобство и простота. С мобилно приложение можете да регулирате температурата и режимите с един клик!

Поддържане на чистота и свежест

Clima-Hisense разполага с 4в1 филтър и активен карбонов филтър, което гарантира, че въздухът в жилището е не само охладен, но и чист. Освен това, потребителите могат да избират ECO режим, който помага за спестяване на енергия.

Технически характеристики на Energy Pro X

Климатикът Hisense Energy Pro X Black е проектиран с внимание към детайла и енергийна ефективност. Производството на Qingdao Hisense Hitachi Air-conditioning Marketing Co.Ltd обединява години опит и иновации. Нека разгледаме по-подробно неговите характеристики:

BTU и енергиен клас

С мощност от 12000 BTU/h и енергиен клас A+++, този климатик не само че охлажда, но и спестява. Lower energy bills mean a more eco-friendly choice for homes.

Подходящ за зимни условия

Технологията Hi-NANO осигурява надеждно отопление и при температури до -22°C, което прави Energy Pro X идеален за домове през зимата, когато настъпят по-ниски температури.

Естетика и интеграция в интериора

С черен цвят и модерен дизайн, този климатик лесно се интегрира в различни стилове на интериора. Неговата елегантност и ефективност гарантират, че ще допринесе за всяко пространство.

ЗА повече информация посетете тук.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!