Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Hisense, инверторен климатик Energy Expert 12000 BTU @A

Hisense, инверторен климатик Energy Expert 12000 BTU @A

1462,10 лв.

Код: 30978bgth Категория:

Описание

Добре дошли в света на инверторните климатици, където производителността и иновацията срещат комфорта и енергийна ефективност. В този текст ще разгледаме изключителния инверторен климатик Hisense Energy Expert с мощност от 12000 BTU. Този климатик е проектиран с висококачествени технологии, които осигуряват най-добрите условия на живот, независимо от времето навън.

Технология и Производителност

Hisense е производител с дългогодишен опит и своите инверторни климатици са с репутация за надеждност и ефективност. С диаграмата на DC инвертора, климатикът предлага 360° пълен контрол на температурата. Технологията ви позволява да настройвате условията на въздуха, така че да се чувствате комфортно при всякакви климатични условия.

Управление от всяка точка

С приложението Connect Life, вие имате контрол над климатика от всяка точка на света. Освен това, климатикът предлага интелигентен гласов контрол, който прави управлението на устройството изключително удобно.

Чистота на Въздуха и Здраве

Hisense не само че осигурява комфорт, но и чистота на въздуха. С технологии като Hi-NANO, самопочистване и анти-бактериална перка, вие получавате въздух без алергени и замърсители. Това е особено важно за семействата с деца или за тези, които страдат от алергии.

Енергийна Ефективност

С енергиен клас A+++ климатикът Hisense Energy Expert е изключително икономичен. Той не само, че намалява сметките ви за електричество, но и помага за опазване на околната среда. Научете как можете да спестите енергия, като изберете правилния климатик.

Отопление при ниски температури

Характерна особеност на Hisense Energy Expert е способността му да отоплява при температури до -22°C. Това означава, че вие можете да се насладите на топлина и комфорт дори в най-студените зимни нощи.

Иновативни технологии

Представяме ви уникални технологии, като анти-мухъл функционалност и самопочистване, които допринасят за дългогодишната надеждност на климатиците. С този климатик вие получавате не само иновация, но и удобство.

Заключение

Климатикът Hisense Energy Expert е изключителен избор за вашия дом или офис. Съчетавайки иновации, комфорт и енергийна ефективност, той предоставя всичко необходимо за уютна и здравословна среда. Не пропускайте възможността да подобрите начина си на живот с качествен климатик.

Открийте повече за технологията и предимствата на инверторните климатици Hisense, за да вземете информирано решение при покупката на климатик. За повече информация, прегледайте нашата брошура!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!