Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Hisense, канален климатик Turbo Inverter 60000 BTU @A

Hisense, канален климатик Turbo Inverter 60000 BTU @A

5589,00 лв.

Код: 31016bgth Категория:

Описание

Въведение в каналните климатици Hisense

Kанален климатик Hisense е идеалното решение за вашето пространство, предоставяйки ефективно и удобно отопление и охлаждане. С мощност от 60,000 BTU/h и енергиен клас A++, този климатик е проектиран да отговори на всички ваши нужди и изисквания за климатизация.

Защо да изберете канален климатик Hisense?

Kанален климатик Hisense не само, че предлага оптимални условия на комфорт, но също така е изключително енергийно ефективен. Системата е проектирана да осигурява перфектната температура в дома или офиса ви, без да увеличава значително разходите за електрическа енергия.

Производител

Произведен от Qingdao Hisense Hitachi Air-conditioning Marketing Co.Ltd, този климатик предлага максимална надеждност и качество. Hisense е утвърден лидер в производството на иновационни климатични системи, които се отличават с висока производителност и дълъг живот.

Мощност и ефективност

С капацитет от 60,000 BTU/h, Heisense предоставя мощно и ефективно отопление и охлаждане. С енергийни клас A++ можете да сте сигурни, че вашето пространство ще бъде не само комфортно, но и значително енергийно ефективно.

Лесна инсталация и поддръжка

Kанални климатици Hisense са проектирани за бърза и лесна инсталация. След като климатикът е инсталиран, той изисква минимална поддръжка, което ви спестява време и усилия.

Заключение

Канален климатик Hisense е отличен избор за всеки, който търси надежден и ефективен климатичен уред. Със своето високо качество и енергийна ефективност, този климатик е идеалното решение за всяко пространство.

Допълнителни характеристики

Дизайнът на канала е незабележим, което го прави идеален за различни приложения. Независимо дали става въпрос за жилищно или търговско пространство, каналният климатик Hisense предлага гъвкавост и удобство. Освен това, режимите на работа, включително автоматичния режим, позволяват персонализирана температура в зависимост от вашите нужди.

Технология и иновации

Hisense е известен със своите иновации в климатичната индустрия, и каналният климатик не е изключение. Системата разполага с модерна технология за управление, която ви позволява да регулирате температурата с точност и лекота.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!