Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Hisense, касетъчен климатик Super Inverter с панел PE-QFA-CD, 36000 BTU @A

Hisense, касетъчен климатик Super Inverter с панел PE-QFA-CD, 36000 BTU @A

3267,00 лв.

Код: 31017bgth Категория:

Описание

Касетъчните климатици на марката Hisense представят уникално решение за климатизация на търговски и обществени пространства, които изискват не само ефективност, но и стил. С нарастващото търсене на надеждни и икономични решения за отопление и охлаждане, касетъчните климатици на Hisense предлагат отличен баланс между цена и производителност.

Модерна Разработка и Технологии

Hisense е световно известен производител, който използва иновационни технологии в процеса на проектиране и производство на климатизационни системи. Всеки продукт преминава през стриктни тестове за качество и безопасност, гарантирайки надеждност и дълготрайна работа. С 36000 BTU/h мощност, този касетъчен климатизатор осигурява ефективно охлаждане на средно големи и големи помещения.

Висок стандарт на енергийна ефективност

С енергиен клас A++, касетъчните климатици на Hisense предлагат не само комфорт, но и значителни спестявания на електрическа енергия, което е от съществено значение за бизнеса. Успехът на системата може да бъде намален значително чрез правилния избор на климатик.

Лесна Инсталация и Поддръжка

Инсталацията на касетъчните климатици Hisense е изключително опростена, което значително намалява разходите за монтаж. Освен това, системите изискват минимално поддържане, което е от значение за дълготрайността на експлоатацията.

Устойчивост и Екологичност

Hisense придава голямо значение на устойчивото развитие и екологичните практики. Всички модели на климатизатори са проектирани с цел минимизиране на влияние върху околната среда, използвайки хладилни агенти с ниско ниво на глобално затопляне.

Гаранция за качество

С дългогодишен опит в производството на климатизатори, Hisense предлага надеждни продукти. Всяка система идва с гаранция, която допълнително укрепва доверието на клиентите.

Разнообразие от Модели

Hisense предлага разнообразие от модели касетъчни климатици, всеки от които е предназначен да отговори на специфичните нужди на клиентите. Независимо дали става въпрос за малко офис помещение или голям търговски център, всяко решение е съобразено с нуждите на потребителя.

В заключение, касетъчният климатизатор Hisense е идеален избор за всички, които търсят енергийно ефективен, икономически изгоден и визуално привлекателен климатичен уред. Тази система предлага иновации и качество, които надхвърлят стандартите на индустрията.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!