Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Carrier, вътрешно тяло на мултисплит система, таванен монтаж 24000 BTU

Carrier, вътрешно тяло на мултисплит система, таванен монтаж 24000 BTU

1200,37 лв.

Код: 31426bgth Категория:

Описание

Мултисплит климатизаторите са изключително ефективно решение за отопление и охлаждане на вашето пространство. С голямата си мощност от 24000 BTU/h, моделът Carrier 42QZL024D8SN е идеален за по-големи помещния и се предлага с таванен монтаж, което го прави подходящ за различни ситуации. В интериора на вашето помещение, той ще се впише стилистично, без да заема много място.

Как работят мултисплит климатизатори?

Мултисплит климатизаторите работят, като свързват едно външно тяло с повече от едно вътрешно тяло. Тази система позволява максимална гъвкавост и ефективност в управлението на температурата в различни помещения. С такъв климатик вие можете да регулирате температурата в различни стаи, без да е необходимо да инсталирате повече от едно външно тяло.

Предимства на мултисплит климатизаторите

  • Енергийна ефективност: С мултисплит системите можете да постигнете значителни икономии в разходите за енергия, като използвате едно външно тяло за няколко вътрешни.
  • Гъвкавост: Настройките и контрола на различни климатични зони добавят удобство и комфорт.
  • Лесна инсталация: Сравнено с конвенционалните системи, мултисплит климатизаторите изискват по-малко инсталационни усилия и пространство.

Технически характеристики на Carrier 42QZL024D8SN

Този модел разполага с набор от уникални функции и иновации, които го правят изключително подходящ за множество приложения. С мощност от 24000 BTU/h, той е способен да поддържа температурата в големи помещения с лекота.

Къде да инсталирате мултисплит климатизатора?

При инсталиране на мултисплит климатизатор, важно е да се изберат места с добра циркулация на въздуха. Таванният монтаж подобрява разпределението на охладения или отопляем въздух в помещението и минимизира шума, който обичайно идва от конвенционалните климатици.

Поддръжка на мултисплит климатизаторите

Редовната поддръжка е важна за оптималната работа на вашия климатизатор. Препоръчително е веднъж годишно да извикате професионалист за преглед и почистване на системата. Измиването на филтрите у дома периодично също помага за запазване на качеството на въздуха.

Заключение

Carrier 42QZL024D8SN е отличен избор за тези, които търсят мощен и ефективен мултисплит климатизатор. Системата предлага нови начини за оптимизиране на климатичния комфорт във вашия дом или офис. Не забравяйте, че инсталирането и поддръжката на вашето устройство могат да направят значителна разлика в неговата ефективност и дълготрайност.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!