Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Carrier, вътрешно тяло инвертор канален монтаж 12К R32, без кондензна помпа

Carrier, вътрешно тяло инвертор канален монтаж 12К R32, без кондензна помпа

1112,12 лв.

Код: 31424bgth Категория:

Описание

Климатизацията на вашето пространство никога не е била толкова ефикасна, колкото с новите канали на Carrier. Тези иновационни устройства предлагат професионална сплит система, която е интегрирана в структурата на вашия дом или офис, осигурявайки максимален комфорт и минимално зрително замърсяване. В тази статия ще разгледаме детайлно защо канвалните климатици на Carrier са идеалният избор за вас.

Какво представляват канвалните климатици Carrier?

Канавлните климатици Carrier се отличават с ефективен дизайн, който позволява инсталирането им извън пределите на вътрешната среда. Те работят чрез разпределен канал, който осигурява равномерно разпределение на въздуха из помещението. С мощност от 12000 BTU/h и иновативния хладилен агент R32, те предоставят комбинация от енергийна ефективност и мощна работа.

Производител – Century Carrier Residential Air-conditioning Equipment Co. Ltd

Carrier е лидер в производството на климатични системи и е известен със своите иновации и надеждност. Компанията съществува повече от 100 години и продължава да стрива стандартите в индустрията.

Как да изберем правилния размер канавлни климатици?

Преди да купите канален климатик, е важно да определите размера на устройството. То трябва да е адаптирано към нуждите на помещението, което искате да климатизирате. Измерванията на помещението, климатичните условия и нормите на енергийна ефективност играят роля в решението ви. Често се казва, че идеалната мощност варира между 20 и 30 BTU на квадратен метър.

Предимства на канавлните климатици Carrier

  • Енергийна ефективност – Поради съвременните технологии и иновации, които Carrier използва, станете съпричастни на понижените сметки за електрическа енергия.
  • Спестяване на пространство – Канавлните климатици са вградени в конструкцията и не заемат допълнително място.
  • Тиха работа – Иновативният им дизайн намалява шума на работа, предоставяйки ви удобно спокойствие.
  • Гъвкавост – В зависимост от вашите нужди, може да насочите въздуха по различни канали, осигурявайки равномерно климатизиране.

Монтаж и поддръжка на канавлните климатици

Монтажът на канавлни климатици трябва да бъде извършен от квалифицирани техници, за да се осигури правилно функциониране и дълъг живот на устройството. Съществуват и специфични указания за поддръжка, които включват редовно почистване на филтрите и проверка на хладилния агент.

Често задавани въпроси

  • Какви са разходите по инсталацията? Разходите за инсталация зависят от размера на системата и спецификите на помещението.
  • Нуждаят ли се канавлните климатици от сервизно обслужване? Да, задължително е да се следват указанията на производителя за поддръжка.
  • Кога е най-подходящото време за инсталиране? Най-добре е да инсталирате вашия климатик преди началото на сезона на горещината.

Заключение

Канавлните климатици на Carrier не само, че предлагат ефективно климатизиране, а също така и на добро ниво на енергийна ефективност, тишина и гъвкавост. Инвестицията в тях е разумна и дългосрочна. Направете правилния избор за комфортно и спокойно свързано пространство.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!