Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Carrier, вътрешно тяло инвертор канален монтаж 18К R32, с кондензна помпа

Carrier, вътрешно тяло инвертор канален монтаж 18К R32, с кондензна помпа

1306,30 лв.

Код: 31429bgth Категория:

Описание

Канален климатик Carrier – Идеалният избор за комфорт и ефективност в климатизацията

Какво представлява канален климатик Carrier?

Канален климатик Carrier е система, проектирана да осигури оптимален климат в различни пространства, осъществявайки икономия на енергия и тихо работеща атмосфера. В основата си, този климатик е подходящ за големи площи, където е необходима силна производителност и непрекъсната регулировка на температурата, предоставяйки идеален климатичен контрол.

Основни предимства на канален климатик Carrier

Висока енергийна ефективност

Carrier е известен със своята внимание към енергийна ефективност. С новите технологии и иновации, тези климатици предлагат максимална производителност при минимално потребление на енергия, спестявайки вашите средства за електричество.

Тихо и комфортно работеща система

Една от най-значимите особености на канален климатик Carrier е неговата безшумна работа. Системата е проектирана да работи тихо, така че да не нарушава спокойствието на средата. Този фактор е от основно значение за офиси, хотели и жилищни помещения, където тишината е важна.

Гъвкави опции за инсталация

Каналните климатици Carrier предлагат гъвкавост по отношение на инсталацията. Могат да бъдат вградени в стените или таваните, като по този начин се елиминира времето за създаване на неудобства и се увеличава свободното пространство в помещението.

Напреднала технология

Системата е оборудвана с иновативна технология, което я прави не само ефективна, но и лесна за управление. Можете да я контролирате дистанционно или с приложение на телефона, което ви дава контрол на климата от всяка точка на дома.

Подходящи приложения

Канален климатик Carrier е идеален за търговски пространства, като магазини, ресторанти, офиси и дори жилищни сгради. Помага за създаване на комфортна среда, независимо от външните метеорологични условия.

Технически данни

Производител: Century Carrier Residential Air-conditioning Equipment Co. Ltd

Мощност BTU/h: 18000

Хладилен агент: R32

Икономия на енергия и екологичност

С новите енергийни норми за климатизация, инсталацията на канален климатик Carrier не само намалява разходите за енергия, но също така спомага за опазване на околната среда. Избягването на стари технологии и преминаването към новите стандарти е от решаващо значение за всички потребители.

Генерална поддръжка

Регулярната поддръжка е ключова за дългосрочната работа на системата. Carrier предлага програми за редовна поддръжка и преглед, които осигуряват безпроблемно функциониране и удължават живота на климатика.

Заключение

Канален климатик Carrier е разбираем избор за всеки, който търси ефективност, производителност и комфорт. С неговите многобройни предимства и усъвършенствани технологии, той е идеалното решение за климатизация на всяко помещение. Изберете Carrier и създайте идеален климат у дома си!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!