Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Carrier, вътрешно тяло инвертор канален монтаж 9К R32, с кондензна помпа

Carrier, вътрешно тяло инвертор канален монтаж 9К R32, с кондензна помпа

1076,80 лв.

Код: 31427bgth Категория:

Описание

Каналните климатици Carrier – Вашето решение за комфорт

Каналните климатици Carrier предлагат иновативни технологии и висока ефективност, идеални за всякакви търговски и жилищни пространства. С них можете да постигнете контрол върху температурата и влажността на въздуха.

Ключови предимства на каналните климатици Carrier

Високо енергийна ефективност

Kанaлните климатици Carrier са проектирани с акцент върху енергийна ефективност. Моделите използват нова технология, която спомага за намаляване на разходите за електричество без да компрометират продуктивността.

Гъвкавост и адаптивност

С гъвкиви монтажни опции, каналните климатици Carrier са идеални за различни типове пространства. Независимо дали става въпрос за офис, ресторант или дом, тези климатици се адаптират със стил и ефективност.

Тиха работа

Едно от основните предимства на каналните климатици Carrier е тяхната тиха работа. Благодарение на иновационните технологии те осигуряват комфорт без шум.

Лесна поддръжка

Каналните климатици Carrier са проектирани да бъдат лесни за поддръжка. Редовните проверки и подмяна на филтрите са достатъчни, за да се гарантира дълготрайност на системата.

Технология на охлаждане R32

Всички моделите на Carrier използват хладилен агент R32, който е по-екологичен в сравнение с предишните технологии. Това означава, че не само че ще поддържате комфортна температура, но и ще минимизирате влиянието си върху околната среда.

Актуални технологии

Carrier винаги е на предната линия на иновациите. Всеки нов модел предлага нови функции, които ще задоволят дори най-взискателните потребители.

Заключение

Каналните климатици Carrier предлагат комплексно решение за климатизация. С техните иновации, гъвкавост и висока ефективност, те са отличен избор за всяко съвременно пространство.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!