Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Hisense, инверторен климатик Energy Expert 9000 BTU

Hisense, инверторен климатик Energy Expert 9000 BTU

1337,48 лв.

Код: 31611bgth Категория:

Описание

Представяме ви инверторния климатик Hisense Energy Expert 9000 BTU – вашият най-добър избор за комфорт и енергийна ефективност

Редизайна на домашния комфорт и адаптацията към климатичните условия никога не е било по-лесно. С инверторния климатик Hisense Energy Expert, вие не само ще се наслаждавате на пространство с идеална температура, но и ще спестите от енергийните си разходи.

Инновации и технологии

Климатикът Hisense е проектиран с използването на най-новата технология за повишаване на производителността и ефективността. С влагането на 360° пълен DC инвертор, той предлага изключителен контрол на температурата, което позволява гъвкавост и мощност при всякакви климатични условия. Без значение дали стаята е малка или голяма, Hisense осигурява оптимално време за работа, перфектно поддържайки желаната температура.

360° Пълен DC инвертор

Тази технология позволява климатикът да работи на много ниски обороти, което значително редуцира разхода на енергия и удължава живота на устройството. Сигурността при работа е прецизна, а нивото на шум е минимално, дори при най-високи натоварвания.

Интелигентно управление

Интелигентното око осигурява автоматично настройване на въздушния поток, в зависимост от положението на хората в помещението. Независимо от броя на хората или движението в пространството, климатикът ще оптимизира температурата за максимален комфорт. Управление на устройството може да става и през мобилно приложение, което е особено удобно за модерния потребител.

Удобства и функционалности

Hisense не само осигурява температурата, от която имате нужда, но и предлага много допълнителни облегчения, които подобряват качеството на въздуха и общия комфорт в помещението.

Управление на чистотата на въздуха

Технологията Hi-NANO е добавена за подобряване на качеството на въздуха. Включва системи за самопочистване и антимикробна перка, която предотвратява образуването на вредни микроорганизми и гъбички. Вашето пространство остава чисто и здравословно, а въздухът свеж и приятен.

Енергийна ефективност при отопление

Hisense Energy Expert е проектиран да работи дори при много ниски температури, до -22°C. Това правило е основополагающе за комфорт през зимата, позволявайки ви да бъдете спокойни, че на всяка цена, помещението ви ще остане топло.

Гласово управление

С интегрираната функция за гласово управление, можете да управлявате климатичната система с просто заповядане. Това е невероятна иновация, която прави работата с климатика одачно удобна и интуитивна.

Ключови предимства и заключение

Климатикът Hisense Energy Expert 9000 BTU предлага вълнуваща комбинация от иновации и удобен контрол, което го прави идеален за всеки дом. Неговият антимикробен и самопочистващ се дизайн осигурява, че вие и вашето семейство ще дишате чист, свеж въздух.

Независимо дали искате да се охладите в горещия летен ден или да се отоплите през зимата, Hisense е вашият надежден партньор. С опции за интелигентно управление и антимикробни технологии, този климатик не е само предмет на удобство, а и иновация в света на климатизацията.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!