Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Daikin Sensira FTXC35D + RXC35D

Инверторен климатик Daikin Sensira FTXC35D + RXC35D

1368,00 лв.

Инверторният климатик FTXC35D / RXC35D от серията Sensira на Daikin е с енергиен клас A++ на охлаждане и A+ на отопление. Стилният дизайн на вътрешното тяло се вписва идеално в интериора на всеки дом, а оптималният комфорт и свежият въздух са само две от предимствата, на които може да разчитате благодарение на технологията Bluevolution на Daikin.

Код: 2520719_1bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Daikin Sensira FTXC35D + RXC35D – съвършенството на климатизацията, съчетаваща иновации, качество и дизайн. Този климатик с енергиен клас A++ на охлаждане и A+ на отопление е създаден, за да отговори на нуждите на всеки дом, предлагайки оптимален комфорт и свеж въздух. Професионалният дизайн на вътрешното тяло му позволява да се вписва безпроблемно в разнообразни интериори, а технологиите, които използва, го поставят в категорията на най-иновативните климатици на пазара.

Основни предимства на климатик Daikin Sensira

С инверторната технология, климатикът Daikin Sensira FTXC35D + RXC35D предлага забележителна икономия на енергия и дълъг живот на уреда. Инверторните системи автоматично регулират работната си мощност, което води до по-ниски сметки за електрическа енергия. Освен това, наличието на уникалната технология Bluevolution извежда на ново ниво екологичната устойчивост, използвайки хладилен агент R-32, който е с минимално въздействие върху околната среда.

Енергиен клас

Климатикът е сертифициран с енергийни класове A++ (охлаждане) и A+ (отопление), което означава, че работи много ефективно при различни условия. За вас, като клиент, това означава, че можете да се насладите на перфектна температура в помещението, без да се тревожите за високи енергийни разходи.

Спецификации на продукта

Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс) 1.3 / 3.5 / 4.0 kW
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс) 1.3 / 4.0 / 4.8 kW
Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс) 0.32 / 1.05 / 1.74 kW
Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс) 0.28 / 1.07 / 1.57 kW
Мощност (BTU) 12 000
EER (хладилен коефициент на охлаждане) 3.35
SEER (сезонен коефициент на охлаждане) 6.87
COP (коефициент на трансф. отопление) 3.74
SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление) 4.28
Работна температура на охлаждане 10 ~ 46 °C
Работна температура на отопление -15 ~ 18 °C

Дизайн и тишина

Дизайнът на вътрешното тяло на Daikin Sensira е стилен и модерен, създавайки отлично визуално впечатление, независимо от интериора на помещението. Освен това, нивото на шум при работа е минимално, което го прави идеален избор за спални и тихи офиси. Високият клас шумоизолация дава възможност за комфортно използване на климатика, без да се нарушава спокойствието в помещението.

Лесна инсталация и поддръжка

Инсталацията на климатик Daikin Sensira FTXC35D + RXC35D е бърза и безпроблемна. Специализираните екипи, които инсталират уреда, ще се уверят, че всичко е направено правилно и точно. След инсталацията, поддръжката е също толкова лесна, благодарение на интуитивния интерфейс за управление и режимите на работа, които дават възможност за оптимално настройки без особени усилия.

Заключение

Климатикът Daikin Sensira FTXC35D + RXC35D е впечатляващ продукт, който отговаря на високите изисквания за качество, ефективност и дизайн. С иновационната си технология и надеждност, той притежава всичките качества, необходими за предоставяне на максимален комфорт и удовлетворение на потребителите. Инвестирайки в този климатик, вие избирате надеждност и удобство, които ще ви служат в продължение на години.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!