Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик AUX Freedom ECO ASW-H12C5E4/FAR3DI-B8

Инверторен климатик AUX Freedom ECO ASW-H12C5E4/FAR3DI-B8

790,00 лв.

Инверторният климатик AUX Freedom ECO ASW-H12C5E4/FAR3DI-B8 ще ви помогне да климатизирате дома си благодарение на многобройните функционалности, които допълнително подобравят енергийната ефективност (клас A++ на охлаждане и A+ на отопление), разпространението и качеството на въздуха. Моделът е подходящ за помещения до 24 кв. м. и се предлага с гаранция 36 месеца.

Код: 2510114bt Категория:

Описание

Инверторният климатик AUX Freedom ECO ASW-H12C5E4/FAR3DI-B8 е перфектното решение за климатизация на вашия дом. С енергийна ефективност клас A++ на охлаждане и A+ на отопление, този инверторен климатик не само че осигурява комфортна температура, но и спестява електрическа енергия, което е идеално за съвременния дом. Подходящ за помещения до 24 квадратни метра, моделът предлага редица забележителни функции.

Основни функции на инверторния климатик

Климатикът AUX Freedom ECO притежава множество функционалности, които подобряват качеството на въздуха и разпределението му в помещението. С мощност на охлаждане от 3.4 kW, той осигурява бързо охлаждане дори в най-горещите дни. Отдаваният минимален капацитет е 0.8 kW, което го прави изключително ефективен в генерирането на комфорт през цялата година.

Технически характеристики

SEER 6.9
SCOP 4
Годишен разход на електроенергия 190 / 860 kWh
Работна температура -10 ~ 49 °C за охлаждане и -15 ~ 30 °C за отопление

Този климатик е снабден с охлаждащ агент R-32, който е не само екологичен, но и безопасен. Умението му да работи при различни температури го прави идеален за всякакви климатични условия.

Инсталация и поддръжка

Инсталацията на AUX Freedom ECO е бърза и лесна. С включените инструкции, можете сами да го монтирате, но е препоръчително да се обърнете към специалист за оптимални резултати. Поддръжката е също толкова важна – редовното почистване на филтрите и проверката на системата ще осигурят дълъг живот на климатичната система.

Предимства на инверторните климатици

Инверторните климатици предлагат много предимства пред традиционните модели. Те не само че са по-енергийно ефективни, но и осигуряват по-поддържано и комфортно микроклимат в помещението. С автоматични корекции на температурата, можете да бъдете сигурни, че винаги сте в оптимални условия.

Гаранция и поддръжка

С 36 месеца гаранция, можете да бъдете сигурни в качеството на продукта. В случай на нужда от подмяна или ремонт, AUX предлага отлична обслужване на клиенти.

В заключение, инверторният климатик AUX Freedom ECO ASW-H12C5E4/FAR3DI-B8 е отлично решение за всеки дом. С модерни технологии и висока ефективност, той осигурява не само комфорт, но и спестява вашите разходи за енергия.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

pa_energien-klas-na-oxlazdane-otoplenie-topla-zona

A++ / A++

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!