Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа Auratsu 16 Kw – отопление, охлаждане и БГВ

Термопомпа Auratsu 16 Kw – отопление, охлаждане и БГВ

11490,00 лв.

Код: AHM160RA1-AHA16RA 16kWbc Категория:

Описание

Термопомпа Auratsu 16 kW: Иновативният Избор за Вашия Дом

Ако търсите надеждно и ефективно решение за отопление и охлаждане на вашето жилище или офис, термопомпата Auratsu 16 kW е идеалният избор за вас. С уникалното си инверторно управление, тази термопомпа предлага изключителен комфорт и ефективност, което я прави идеална за всякакви условия на работа.

Висок клас на енергийна ефективност

С клас на енергийна ефективност А+++, Auratsu 16 kW ще вам помогне да спестите средства от сметките си за електрическа енергия. Контролът на температурите в помещението е прецизен и ще осигури оптимален комфорт на вашето семейство, независимо от външните условия.

Работа при екстремни температури

Термопомпата е проектирана да работи в температурен диапазон от -25°C до 48°C. Това я прави изключително гъвкава и подходяща за различни климатични условия. Независимо дали е зима или лято, инструментът гарантира оптимална работа и максимален комфорт.

Интегриране със съществуващи системи

Термопомпата Auratsu предлага възможност за свързване към вече изградени системи, което я прави идеален избор за обновление на вашата отоплителна инсталация. Това може да бъде изключително удобно, ако вече разполагате с водно отопление или радиатори.

Лесно управление и дистанционно управление

Управлението на термопомпата е опростено и лесно. Можете да контролите температурата и режима на работа чрез мобилно приложение, което ви позволява да настройвате параметрите и отдалечено. Когато не сте вкъщи, можете да настройвате системата, така че в момента на завръщането ви, помещението да бъде приятно топло или охлаждано.

Тихи режим на работа

Термопомпата Auratsu предлага два тихи режима на работа – един за външното и друг за вътрешното тяло. Това означава, че можете да се насладите на тишина и комфорт, докато се отпускате у дома или работите в своя офис.

Контрол на два отоплителни кръга

Термопомпата може да управлява два отоплителни кръга, което я прави подходяща за по-големи пространства или домове с различни зони на комфорт. Независимо дали става дума за кухня, дневна или спалня, Auratsu ще осигури максимално удовлетворение за всички членове на семейството.

Бързо подгряване на топла вода

Благодарение на функцията за бързо подгряване, термопомпата Auratsu предоставя топла вода за вашите нужди – независимо дали това е за душ, пералня или съдомиялна. Няма нужда да чакате дълго за топла вода, тъй като системата незабавно отговаря на вашите нужди.

Термопомпата Auratsu 16 kW е не само технологично напреднала инсталация, но и изключително икономична. Инвестицията в тези уреди е оправдана от дългосрочните спестявания, които можете да постигнете. С нея ще получите комфорт, сигурност и ефективност, които вашето семейство заслужава.

За повече информация относно термопомпата Auratsu и всичките ѝ предимства, не се колебайте да се свържете с нас. Прилагайки нашите иновации, ние сме тук, за да направим вашия дом по-комфортен и икономичен.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!