Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик стенен Auratsu AWX-18KTKI/AWX-18KTKO

Инверторен климатик стенен Auratsu AWX-18KTKI/AWX-18KTKO

1379,00 лв.

Код: AWX-18KTKI/AWX-18KTKObc Категория:

Описание

Климатичната техника е изключително важна за всяко домостроителство и осигурява комфорта, от който всеки от нас има нужда. Инверторният климатик стенен Auratsu AWX-18KTKI/AWX-18KTKO е един от водещите модели в своя клас, предлагащ максимална ефективност и удобство. С иновативната си технология, климатикът позволява точно управление на температурата, което го прави изключително подходящ за използване в жилищни помещения, офиси и търговски площи.

Характеристики на инверторния климатик Auratsu AWX-18KTKI/AWX-18KTKO

Модерна инверторна технология

Инверторната технология, на която разчита Auratsu, позволява на климатика да настройва работната си мощност в зависимост от нуждите на помещението. Това означава, че климатикът по-бързо достига желаната температура и поддържа постоянен климат, което от своя страна води до по-ниски разходи за енергия и удължава живота на уреда. Със своето енергийно оценяване A++/A+, моделът Auratsu е изключително икономичен.

Висока охлаждаща и отоплителна мощност

С охлаждаща производителност от 7.40 SEER и отоплителна производителност от 4.00 SCOP, климатикът Auratsu AWX-18KTKI/AWX-18KTKO успява да осигури оптимални условия за всеки повод. Следователно той е идеален за всеки сезон, променяйки настройките си в зависимост от климатичните условия.

WiFi управление

Допълнителна предимство на Auratsu AWX-18KTKI/AWX-18KTKO е опцията за WiFi управление, което ви позволява да контролирате климатика от разстояние чрез мобилно приложение. Това означава, че можете да регулирате температурата, дори ако не сте у дома, което е особено удобно в студените зимни вечери или горещите летни дни.

Компактни размери и стилен дизайн

С елегантен и компактен външен вид, Auratsu AWX-18KTKI/AWX-18KTKO лесно се вписва във всяка интериорна обстановка. Неговите размери го правят идеален за малки пространства, докато атрактивният дизайн добавя стил към помещението. С инсталацията на стенен климатик вие не само подобрявате комфорта в дома си, но и подобрявате естетиката на помещението.

Монтаж и поддръжка на климатик Auratsu

Супер лесен монтаж

Монтажът на Auratsu AWX-18KTKI/AWX-18KTKO е бърз и лесен. Професионалните техници, които предлагат монтаж с отстъпка 50% за град София, ще се погрижат за всичко, така че вие можете да се наслаждавате на новия си климатик без притеснения. Важно е да се уверите, че климатикът е инсталиран правилно, за да осигури максимална ефективност.

Поддръжка за продължителна работа

Поддържането на климатичната техника е от съществено значение за нейното дълголетие и ефективност. Auratsu AWX-18KTKI/AWX-18KTKO предлага лесен достъп до основните компоненти за почистване и подмяна на филтри, което осигурява надеждно и продължително функциониране.

Гаранция и сервизна поддръжка

Климатикът идва с 36-месечна гаранция, което е показател за качеството на продукта. В случай на повреда или нужда от сервиз, Auratsu предлага бърз и ефективен отговор, осигурявайки на клиентите спокойствие.

Допълнителни опции

Опцията за нагревател на компресора и кондензната вана осигурява допълнителна защита и ефективност в студените месеци, като автоматично предотвратява замръзването на системата. Това е важен аспект, който показва ангажимента на Auratsu за предоставяне на надеждни и иновативни решения за отопление и охлаждане.

С всичките си отличителни качества, инверторът стенен климатик Auratsu AWX-18KTKI/AWX-18KTKO не само срок на живот и висока производителност, но и добавя естетическа стойност на вашето пространство. Не пропускайте възможността да впечатлите себе си и своите гости с този съвременен климатичен уред, който няма да ограничава вашите бюджетни средства.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!