Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик стенен Auratsu AWX-12KTKI/AWX-12KTKO

Инверторен климатик стенен Auratsu AWX-12KTKI/AWX-12KTKO

839,00 лв.

Код: AWX-12KTKI/AWX-12KTKObc Категория:

Описание

Ако търсите идеалното решение за отопление и охлаждане на вашия дом или офис, стенен инверторен климатик Auratsu AWX-12KTKI/AWX-12KTKO е точно това, от което имате нужда. Със своите авангардни технологии и енергийна ефективност, той предлага невероятна производителност и комфорт през цялата година. Тази иновация не само, че осигурява перфектна температура в помещението, но и е изключително икономична.

Основни характеристики на стенния климатик Auratsu AWX-12KTKI/AWX-12KTKO

Инверторните климатици са наистина на върха на технологичния напредък в сферата на климатизацията. Нека разгледаме някои от основните характеристики на модела Auratsu AWX-12KTKI/AWX-12KTKO:

Технология на инвертор

С инверторна технология, този климатик предлага плавно регулиране на температурата, намалявайки значително разходите за енергия. Вместо да работи на пълна мощност и да се включва и изключва, инверторът регулира мощността си в зависимост от нуждите на помещението.

Енергийна ефективност

Климатикът Auratsu AWX-12KTKI/AWX-12KTKO притежава енергиен клас A++/А+, което означава, че той е изключително ефективен и спестява значителни разходи за електрическа енергия.

Стилен дизайн и тиха работа

С елегантен и модерен дизайн, климатикът лесно се вписва във всеки интериор. Освен това, той работи мълчаливо, което го прави идеален за спални или офиси, където е нужно спокойствие.

Допълнителни функции и опции

Email – адрес – [email protected]

Климатикът предлага редица допълнителни функции, които увеличават удобството при употреба:

WiFi управление

С възможността за WiFi управление, можете да управлявате климатизацията отдалечено чрез вашия смартфон. Това е изключително удобно, особено когато сте на път и искате да настроите температурата преди да се прибере у дома.

Гаранция и сервиз

Ако се притеснявате за потенциални проблеми след покупката, Auratsu предлага 36-месечна гаранция на устройството, както и професионални сервизни услуги.

Нагревател за компресора

Климатикът идва с опция за нагревател за компресора и кондензната вана. Тази функция е особено полезна през зимните месеци, когато температурата навън пада драстично, а вие искате да избегнете замръзване на системата.

Монтаж с отстъпка

Не изпускайте възможността да се възползвате от 50% отстъпка за монтаж в гр. София, което прави инвестицията в климатик Auratsu още по-привлекателна.

С Auratsu AWX-12KTKI/AWX-12KTKO не просто купувате климатик, а си осигурявате комфорт и уют в живота си. Снижаващи разходи и висок клас енергийна ефективност, този модел е подходящ както за домове, така и за офиси.

За повече информация и поръчки, моля свържете се с нас на посочените контактни данни.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!