Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик стенен Auratsu AWX-09KTKI/AWX-09KTKO

Инверторен климатик стенен Auratsu AWX-09KTKI/AWX-09KTKO

789,00 лв.

Код: AWX-09KTKI/AWX-09KTKObc Категория:

Описание

Когато става дума за комфорт и ефективност в дома, инверторният климатик стенен Auratsu AWX-09KTKI/AWX-09KTKO е идеалният избор. Съчетавайки иновационна технология и ненадминати характеристики, този климатик предлага висока производителност, а също така и енергийна ефективност. В следващите параграфи ще разгледаме дълбочината на неговите предимства и защо именно той е вашият следващ климатик.

Какво е инверторен климатик?

Инверторният климатик работи с технология, която контролира температурата в помещението по-рационално в сравнение с традиционните модели. Вместо да работи на пълен капацитет, за да охлади или затопли стаята, той настройва своя капацитет в зависимост от нуждите на средата. Това означава, че ще спестите енергия и пари, тъй като климатикът няма да работи по-усилено, отколкото е необходимо.

Енергийна ефективност

С клас A++/A+, Auratsu AWX-09KTKI/AWX-09KTKO показва високи нива на енергийна ефективност. Неговият SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) от 6,30 и SCOP (Seasonal Coefficient of Performance) от 4,00 означава, че за всяка единица енергия, която потребява, той произвежда много повече охладителна или отоплителна енергия. Това не само е полезно за околната среда, но и за вашия портфейл!

Комфорт през всякакви сезони

С Auratsu AWX-09KTKI/AWX-09KTKO можете да се насладите на стабилен комфорт във вашия дом, независимо от сезона. Неговата мощност от 9 000 BTU е идеална за средни по размер помещения. Той лесно охладва стаята през летните месеци и отоплява през зимата.

Допълнителни функции и гаранция

Този модел предлага редица допълнителни функции, включително WiFi управление, което ви позволява да управлявате климатика си от разстояние. Това е изключително удобно, особено когато не сте вкъщи. Освен това, нагревателят за компресора и кондензната вана е наличен за гарантиране на максимална производителност в студено време.

Лесен и удобен монтаж

Монтировка с 50% отстъпка в София е още едно предимство на Auratsu AWX-09KTKI/AWX-09KTKO. Опитни инсталатори ще се погрижат за всичко и ще осигурят максимално бързо и надеждно инсталиране на климатичната система. Уверете се, че получавате най-доброто от вашия нов климатик!

Надеждност и дългосрочна гаранция

Със 36 месеца гаранция, клиентите могат да бъдат спокойни, че ще получат надеждност и поддръжка, ако е необходимо. Това дава увереност в предоставените характеристики и перфектна работа на системата.

Заключение

Ако търсите ефективен, съвременен и надежден климатик, Auratsu AWX-09KTKI/AWX-09KTKO е правилният избор. Редизайнирайте своя дом и подобрете качеството на живот с инверторната технология на Auratsu, която осигурява ненадминато удобство и ефективност. Подгответе се за предизвикателствата на климатичните условия, без да компрометирате комфорта в дома си.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!