Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа Williams Arctic MHA-V16W/D2N8-B + HB-A160/CGN8-B

Термопомпа Williams Arctic MHA-V16W/D2N8-B + HB-A160/CGN8-B

11980,00 лв.

Код: Williams Arctic MHA-V16W/D2N8-B + HB-A160/CGN8-Bbc Категория:

Описание

Термопомпа Williams Arctic MHA-V16W/D2N8-B + HB-A160/CGN8-B е иновационно решение за климатизация, осигуряващо висока ефикасност и надеждност, идеално за всяко домакинство. Тази термопомпа е проектирана с най-съвременни технологии, което я прави перфектна за съвременния потребител.

Висока ефективност и екологосъобразност

С SCOP 4.62 и клас енергийна ефективност A+++, Williams Arctic MHA-V16W/D2N8-B е лидер в индустрията за термопомпи. Изборът на екологосъобразен хладилен агент R32 не само минимизира вредните емисии, но и осигурява дългосрочна устойчивост на продукта.

Инверторно управление за максимална производителност

Инверторната технология позволява на термопомпата да регулира мощността в зависимост от нуждите на помещението. Това я прави не само по-ефикасна, но и по-тиха, като осигурява комфортно и приятно пространство за живеене.

Контрол при върхово натоварване

Функцията за контрол при върхово натоварване гарантира, че термопомпата може бързо и ефективно да отговори на повишените нужди от отопление или охлаждане, когато това е необходимо.

Интелигентен WiFi контрол

С вградената WiFi свързаност, потребителите могат да управляват термопомпата си от разстояние, чрез интуитивно мобилно приложение. Това не само улеснява контрола, но и предлага възможност за персонализиране на настройките, в зависимост от индивидуалните предпочитания.

Лесен монтаж и поддръжка

Williams Arctic MHA-V16W/D2N8-B предлага лесен и удобен монтаж, спестявайки време и усилия на потребителя. С опростената конструкция и ясни инструкции, дори и неопитни потребители могат да инсталират термопомпата без никакви затруднения.

Безшумна работа

Проектирана с акцент върху тишината, термопомпата работи безшумно, позволявайки ви да се насладите на спокойствието във вашето пространство. Тази функция прави устройството идеално за спални и други зони, където тишината е от съществено значение.

Забележителна издръжливост и надеждност

Williams Arctic MHA-V16W/D2N8-B е изградена с висококачествени компоненти, осигуряващи дълъг живот и надеждност. Инвестицията в такава термопомпа е дългосрочно решение за всички нужди от отопление и охлаждане.

Гаранция и сервизна поддръжка

Термопомпата идва с дългосрочна гаранция и налична сервизна поддръжка, осигурявайки спокойствие на потребителите, че техният продукт е защитен.

Инвестиция, която си заслужава

С енергийни спестявания и увеличена комфортност, Williams Arctic MHA-V16W/D2N8-B е не само eco-friendly, но и финансова изгода в дългосрочен план.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!