Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик стенен Williams Aurora N WSAM-09HRF8N/WOB30-09HF8N

Инверторен климатик стенен Williams Aurora N WSAM-09HRF8N/WOB30-09HF8N

999,00 лв.

Код: Williams Aurora N WSAM-09HRF8N/WOB30-09HF8Nbc Категория:

Описание

Климатикът Williams Aurora N WSAM-09HRF8N/WOB30-09HF8N е идеален избор за всеки дом или офис, който търси ефективност и комфорт. Със своя инверторен механизъм и стенно монтиране, той предлага оптимални условия за климатизиране, без компромиси в производителността и естетиката. Когато става дума за комфортните условия на живот, изборът на климатик става критичен. Времето, когато климатиците бяха просто лукс, отмина. Днес, вземайки под внимание екологичните фактори и разходите за енергия, ние търсим решения, които са не само ефективни, но и икономични.

Основни характеристики на Williams Aurora N WSAM-09HRF8N

Инверторна технология

Инверторната технология, внедрена в Williams Aurora N, е създадена да оптимизира консумацията на енергия и да поддържа стабилна температура в помещението. Това означава, че климатикът не само охладва или отоплява, а и поддържа предварително зададената температура, като променя автоматично скоростта на компресора.

Енергийна ефективност

С енергиен клас A++/A++, Williams Aurora N е не само мощен, но и изключително икономичен. Това означава, че ще правите икономии на енергия, а същевременно ще се радвате на оптималните климатични условия.

Висок капацитет

Капацитетът от 9 000 BTU е достатъчен, за да охлади или отопли стандартна стая. Независимо дали става дума за горещите летни дни или студените зимни нощи, климатикът Williams Aurora N ще бъде вашият верен помощник.

Допълнителни функции на Williams Aurora N

Wi-Fi управление

С опцията за Wi-Fi управление можете да контролирате своя климатик от разстояние. Независимо къде се намирате, вие ще можете да настроите температурата, осигурявайки си комфорт, когато се прибрахте у дома.

Дълготрайна гаранция

Гаранцията от 36 месеца е доказателство за качеството на продукта. Тази дългосрочна гаранция означава, че можете да бъдете сигурни в стабилността и надеждността на климатичната система.

Лесен монтаж и обслужване

Монтажът на Williams Aurora N е лесен и удобен. С правилния специалист, той може да бъде инсталиран бързо, без да се нарушава вашето ежедневие. Климатикът също така не изисква сложна поддръжка, което го прави практичен избор за бърз и стабилен комфорт.

През лятото, когато температурите се покачват, Williams Aurora N ще осигури прохладния въздух, от който се нуждаете. А през зимата, благодарение на отоплителните си функции, той ще поддържа уютната атмосфера, която желаете. Ще откриете, че инвестицията в инверторен климатик е инвестиция в качеството на живота.

Не оставяйте комфорта си на случайността, изберете Williams Aurora N и изпитайте всички предимства на модерната климатизация.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!