Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен стенен климатик Williams AE PRO WSSP-24NR2 / WSOP-24NRX2

Инверторен стенен климатик Williams AE PRO WSSP-24NR2 / WSOP-24NRX2

2489,00 лв.

Код: Williams AE pro 24bc Категория:

Описание

Добре дошли в света на инверторните стенни климатици с модела Williams AE PRO WSSP-24NR2 / WSOP-24NRX2. Този климатик е проектиран не само да осигури максимален комфорт, но и да бъде енергийно ефективен и икономичен, което е от съществено значение в съвременните домове и офиси. В следващите редове ще разгледаме какво прави този продукт отличен избор за вашите нужди от климатизация.

Основни характеристики на Williams AE PRO WSSP-24NR2 / WSOP-24NRX2

Климатика притежава много впечатляващи характеристики.

1. Тип и технология на работа

Този модел е стенен климатик, който работи на инверторен принцип. Това означава, че устройството автоматично регулира мощността си в зависимост от температурата в помещението, осигурявайки така оптимална работна ефективност и комфорт.

2. Енергийна ефективност

С енергиен клас A++/A+++ и SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) от 8.50, Williams AE PRO е сред най-ефективните климатични решения на пазара. Неговият капацитет е 24 000 BTU, което го прави идеален за големи помещения.

3. Отоплителни и охладителни функции

С COP (Coefficient of Performance) от 5.30, климатикът не само охладител, но и отличен отоплител. Така можете да го използвате през всичките сезони, което е изключително полезно за нашия климат.

4. Гаранция и поддръжка

Williams предлага 36 месеца гаранция, което е добра индикация за качеството и надеждността на продукта. Процесът на поддръжка е също толкова прост, колкото и функционалността на климатика.

Дизайн и контроли

Климатикът Williams AE PRO не само работи ефективно, но изглежда и стилно. Със своите модерни линии и компактен дизайн, той лесно се вписва във всякакъв интериор.

1. WI-FI управление

Управлението на климатичната система теперь просто – благодарение на WI-FI функцията, можете да я контролите от вашия смартфон, независимо от местоположението си. Това добавя ново измерение на удобство и контрол.

2. Лесно инсталиране

Инсталацията на този климатик е бърза и лесна, което е от съществено значение за потребителите. Въпреки че е добре да наемете професионален техник, за да се уверите, че всичко е настроено правилно, системата е проектирана да преминава през процеса на инсталация бързо.

Заключение

Кратко казано, инверторният стенен климатик Williams AE PRO WSSP-24NR2 / WSOP-24NRX2 предлага всичко, от което имате нужда, за да се чувствате удобно у дома или в офиса. Неговите иновации и енергийна ефективност го правят изключителен избор за съвременния потребител.

Не пропускайте шанс да се наслаждавате на комфорт и ефективност с Williams AE PRO – вашият партньор в климатизацията!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!