Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик подов WILLIAMS WSAC-12NR32 /WOU230-12NR32

Инверторен климатик подов WILLIAMS WSAC-12NR32 /WOU230-12NR32

1899,00 лв.

Код: WSAC-12NR32 /WOU230-12NR32bc Категория:

Описание

Инверторният климатик подов WILLIAMS WSAC-12NR32 / WOU230-12NR32 е иновационно решение за климатизация, предлагаща комфорт и енергийна ефективност. Неговите характеристики и предимства го правят идеален избор за всеки дом или офис, който търси оптимален контрол на температурата. С инверторна технология и енергиен клас A++/A+++ , този климатик не само, че осигурява бързо и ефективно охлаждане и отопление, но също така спестява значителни средства от сметките за енергия.

Забележителни характеристики на WILLIAMS WSAC-12NR32

Иновативна инверторна технология

С инверторната технология, климатикът автоматично регулира мощността си, за да поддържа желаната температура, намалявайки консумацията на енергия и удължавайки живота на устройството.

Висока енергийна ефективност

С енергийни класове A++/A+++ и SEER 7,30, WILLIAMS WSAC-12NR32 не само спестява енергия, но и осигурява отлично представяне, независимо от атмосферните условия.

WI-FI управление

С интеграция на WI-FI управление, можете да управлявате климатизацията си от всякъде, чрез вашия смартфон. Това е значително предимство, което добавя удобство и гъвкавост в ежедневието.

Предимства на подовите климатизатори

Лесен монтаж и консервиране

Подовите климатизатори като WILLIAMS WSAC-12NR32 предлагат лесно инсталиране и поддръжка, което ги прави идеален избор за домове с ограничено пространство.

Удобство и комфорт

Те предоставят постоянен поток на въздух и бързо охлаждане или отопление благодарение на своята конструкция и позициониране, осигурявайки оптимален комфорт.

Гаранция и безопасност

Гаранцията от 36 месеца подсказва за надеждността на продукта, а допълнителните функции за безопасност осигуряват спокойствие при употреба.

С WILLIAMS WSAC-12NR32 можете да се насладите на комфортна, енергийно ефективна среда в дома или офиса. Инвестирайте в качество и иновация с подовия климатик, който предлага всичко необходимо за вашето спокойствие.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!