Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен стенен климатик Williams Forest WSAB-24HRFNX / WOC32-24HFN8

Инверторен стенен климатик Williams Forest WSAB-24HRFNX / WOC32-24HFN8

1879,00 лв.

Код: WSAB-24HRFNX / WOC32-24HFN8bc Категория:

Описание

Добре дошли в света на инверторните стенни климатици. Внесете комфорт в дома си с климатик Williams Forest WSAB-24HRFNX / WOC32-24HFN8. Този модел е идеалното решение за отопление и охлаждане на вашето пространство, ефективно и икономично.

Предимства на инверторната технология

Настоящата инверторна технология е революционен напредък в отоплителните и охладителни системи. Тя позволява на климатика да регулира скоростта на компресора и да поддържа постоянна температура в помещението. Тези предимства включват:

  • По-нисък разход на енергия.
  • Подобрена ефективност.
  • Тихо функциониране.
  • Дълъг живот на уреда.

Енергийна ефективност

С енергийни класове A+/A++, климатика Williams Forest осигурява отлична енергийна ефективност. Времето на работа с по-висока ефективност се увеличава, което спомага за намаляване на разходите за електрическа енергия в дългосрочен план.

Технически спецификации

Kлиматика е с капацитет от 24 000 BTU, което е прекрасно за средни и големи помещения. Неговите характеристики включват:

  • Охлаждане SEER: 6,10
  • Отопление SCOP: 5,10

Допълнителни функции

Williams Forest WSAB-24HRFNX / WOC32-24HFN8 идва с опционален Wi-Fi модул, който ви позволява да управлявате климатика дистанционно. Това е особено полезно за потребителите, които желаят да имат контрол над температурата в дома си по всяко време.

Гаранция и поддръжка

С 36-месечна гаранция, можете да бъдете сигурни в надеждността и качеството на продукта. След покупката, нашият екип за поддръжка е винаги готов да ви помогне при всякакви въпроси или проблеми.

Екологични ползи

Избирайки инверторен климатик, вие не само че подобрявате комфорта в дома си, но и намалявате своя въглероден отпечатък. Уредите с висока енергийна ефективност използват по-малко енергия и допринасят за опазването на околната среда.

Заключение

Климатикът Williams Forest WSAB-24HRFNX / WOC32-24HFN8 е отличен избор за всеки, който търси съвременен и ефективен климатичен уред. С инверторна технология, висока енергийна ефективност и допълнителни функции, като Wi-Fi управление, той задоволява нуждите на съвременния потребител и предлага дълготрайност и надеждност.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!