Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа моноблок SAMSUNG EHS MONO AE080CXYBGK/EU R290 отопление, охлаждане

Термопомпа моноблок SAMSUNG EHS MONO AE080CXYBGK/EU R290 отопление, охлаждане

12390,00 лв.

Код: AE080CXYBGK/EUbc Категория:

Описание

Термопомпата моноблок SAMSUNG EHS MONO AE080CXYBGK/EU е иновационно устройство, предназначено за отопление и охлаждане на вашето пространство. С напредналите технологии, които използва, това устройство предлага невероятна ефективност и енергийна икономия, което го прави идеален избор за домакинства и бизнеси. С висока температура на изходящата вода от до 75°C и способност да работи при изключително ниски температури до -25°C, термопомпата е перфектно решение за всякакви климатични условия.

Предимства на термопомпата SAMSUNG EHS MONO

Термопомпата е проектирана да осигури комфорт и удобство, при това с ниски нива на шум. Системата е изключително тиха и не нарушава спокойствието на вашия дом. Освен това, помпата е екологично чиста, благодарение на използвания хладилен агент R290, който има минимално въздействие върху околната среда.

Лесна интеграция в съществуващи системи

SAMSUNG EHS MONO предлага широкообхватна функционалност, което означава, че може да бъде свързана към вече изградени отоплителни или охлаждащи системи. Това е особено полезно за тези, които искат да обновят или подобрят съществуващите си системи без нужда от значителни инвестиции.

Интелигентно управление

С вграден Wi-Fi модул, управлението на термопомпата е по-лесно от всякога. Можете да контролирате температурата и настройките на системата си от всяка точка, като използвате приложение на вашия смартфон. Това добавя допълнителен комфорт и гъвкавост, особено когато се нуждаете от бързо отопление или охлаждане.

Енергийна ефективност и спестяване

Не на последно място, основен акцент на SAMSUNG EHS MONO е нейният енергиен клас. Изборът на висококачествени компоненти и технологии гарантира, че устройството работи с минимално потребление на енергия, което от своя страна води до значителни икономии на разходи за енергия. Инвестирайки в термопомпа, вие не само че ще подобрите комфорта във вашето пространство, но и ще намалите вашия въглероден отпечатък.

Идеална за всякакви пространства

SAMSUNG EHS MONO е разработена за максимална гъвкавост и може да се използва в разнообразни приложения – от малки апартаменти до големи офис сгради. Без значение какво е пространството ви, термопомпата осигурява надеждно и ефективно отопление и охлаждане, привносяйки уют и комфорт, независимо от условията навън.

Ниска поддръжка и дълготрайност

Поради своя иновативен дизайн и щадящи технологии, термопомпата изисква минимална поддръжка, което я прави идеален избор за заети домакинства и бизнеси. С времето ще откриете, че инвестицията ви в това устройство е не само разумна, но и революционна, тъй като ще осигури дълготрайно решение за отопление и охлаждане.

Най-добрите приложения на термопомпата

  • Резиденции – Вашият дом е най-важното място.
  • Офиси – Професионално удобство и комфорт.
  • Търговски площи – Поддържайте клиентите си щастливи и доволни.
  • Индустриални приложения – Висока ефективност за производствени среди.

Като заключение, термопомпата моноблок SAMSUNG EHS MONO AE080CXYBGK/EU предлага множество предимства, които я правят едно от най-добрите решения за отопление и охлаждане на пазара. Инвестицията в нея е разумен избор за всеки, който търси комфорт, ефективност и надеждност в своето ежедневие.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!