Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа моноблок SAMSUNG EHS MONO AE160CXYBGK/ EU R290 отопление, охлаждане

Термопомпа моноблок SAMSUNG EHS MONO AE160CXYBGK/ EU R290 отопление, охлаждане

16390,00 лв.

Код: AE160CXYBGK/ EUbc Категория:

Описание

Термопомпите моноблок не само че предлагат надеждно решение за отопление и охлаждане, но и осигуряват висока енергийна ефективност с минимални нива на шум. Термопомпа моноблок SAMSUNG EHS MONO AE160CXYBGK/EU е перфектният избор за всеки дом или офис, тъй като комбинира иновации, екологичност и практичност.

Какво е термопомпа моноблок?

Термопомпите моноблок са система, която обединява всички компоненти в едно устройство, което я прави идеална за инсталиране на ограничени пространства. Благодарение на компактните размери, SAMSUNG EHS MONO AE160CXYBGK/EU се вписва безпроблемно в разнообразни архитектурни стилове и размери на сгради.

Основни характеристики на продуктa

  • Висока ефективност: С високотемпературната функция, този модел може да произвежда вода за отопление до 75°C, което го прави подходящ за дори най-студените зимни дни.
  • Три фазно захранване: Осигурява стабилност и надеждност при работа в различни условия. Възможността за свързване към вече изградени системи прави инсталацията много лесна.
  • Екологичен хладилен агент R290: Ниският воздействие на околната среда е гарантиран благодарение на избора на съвременни, безопасни хладилни агенти.
  • Тих режим на работа: С ниските нива на шум, термопомпата може да функционира безпроблемно, без да причинява смущения в домашната или офис среда.
  • Управление MIM-E03CN: Дистанционното управление осигурява лесна и удобна работа на системата, позволяваща бързо настройване на желаните параметри.
  • Опция за Wi-Fi управление: Възможността за добавяне на Wi-Fi модул MIM-H04EN дава възможност на потребителите да управляват термопомпата дистанционно, осигурявайки допълнителна гъвкавост и удобство.

Предимствата на използването на термопомпи

С нарастващото значение на енергийна ефективност и устойчиво развитие, термопомпите започват да играят все по-значителна роля в модерното отопление и охлаждане. Разгледайте някои от основните предимства на SAMSUNG EHS MONO AE160CXYBGK/EU:

Енергийна ефективност

Термопомпите предлагат ефективно отопление, което значително намалява разходите за енергия в сравнение с традиционните системи. Като например, 1 kWh ток може да произведе до 4 kWh топлинна енергия.

Опазване на околната среда

Сериозните усилия за намаляване на въглеродните емисии правят SAMSUNG EHS MONO AE160CXYBGK/EU стабилен избор за тези, които искат да намалят своя въглероден отпечатък. Използването на екологичен хладилен агент R290 е само единична част от този ангажимент.

Голяма гъвкавост

Термопомпите предлагат гъвкавост в инсталацията и управлението. Възможността за свързване към съществуващи системи дава на потребителите възможност за адаптация към текущите условия на жилището.

Нисък шум

Едно от основните предимства на SAMSUNG EHS MONO AE160CXYBGK/EU е ниското ниво на шум. Системата е проектирана да работи тихо, осигурявайки комфорт за всички в дома или офиса.

Термопомпата е не само уред, но и инвестиция в бъдещето на енергийно ефективното отопление и охлаждане. SAMSUNG EHS MONO AE160CXYBGK/EU предлага надеждност, ефективност и иновация, които удовлетворяват нарастващите изисквания на потребителите за комфорт и устойчивост.

В заключение, SAMSUNG EHS MONO AE160CXYBGK/EU е идеален избор за всеки, който търси висока ефективност и еко-съобразно решение за отопление и охлаждане. Не пропускайте възможността да се възползвате от напредналата технология в термопомпите и направете правилния избор за вашия дом.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!