Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа моноблок SAMSUNG EHS MONO AE160CXYBEK/ EU R290 отопление, охлаждане

Термопомпа моноблок SAMSUNG EHS MONO AE160CXYBEK/ EU R290 отопление, охлаждане

16190,00 лв.

Код: AE160CXYBEK/ EUbc Категория:

Описание

Термопомпата моноблок SAMSUNG EHS MONO AE160CXYBEK/ EU R290 е идеалното решение за вашия дом, предоставяйки както отопление, така и охлаждане с висока ефективност. Със своето уникално проектиране и технология, тази термопомпа обещава да осигури комфорт през всички сезони.

Какво представлява термопомпата моноблок?

Термопомпите моноблок представляват иновативни системи, които функционират на принципа на пренос на топлина. Тази конкретна термопомпа е проектирана да осигурява оптимални условия на комфорт, независимо от времето навън. Дизайнът на SAMSUNG прави инсталацията лесна и бърза, като минимизира необходимите стъпки за монтаж.

Основни характеристики

  • Високотемпературна термопомпа с ниски нива на шум.
  • Възможност за свързване към вече изградени системи.
  • Използва екологичен хладилен агент R290, който е безопасен както за околната среда, така и за вашето здраве.
  • Температура на изходящата вода достигаща до 75°C.

Енергийна ефективност

Чрез иновационната си технология, термопомпата осигурява 100% отоплителна ефективност дори при изключително студено време до -25°C. Това я прави изключително подходяща за по-студените зимни месеци. Енергийният клас на уреда е високо оценен, което означава, че ще спестите от сметките за електричество.

Вграден Wi-Fi модул

Одностепенният ръководен механизъм на SAMSUNG включва вграден Wi-Fi модул, който позволява лесно управление на термопомпата чрез мобилно приложение. С тази функция можете да контролирате температурата и работния режим на устройството от всяка точка на света, гарантирайки оптимален комфорт и спестяване на енергия.

Как да изберете правилната термопомпа

При избора на термопомпа е важно да вземете предвид няколко фактора: площта, която ще отоплявате или охлаждате, климатичните условия на вашата локация, и какъв елемент на удобство искате да постигнете.

Площ на помещението

Преди да изберете термопомпа, измерете площта на помещението. Системите имат специфичен капацитет, и е важно да изберете такъв, който отговаря на нуждите на вашия дом.

Климатични условия

В зависимост от климатичните условия на вашата зона, термопомпата трябва да бъде избрана така, че да осигури оптимална производителност. SAMSUNG EHS MONO е специално проектирана да работи ефективно дори в най-студените условия.

Качество на въздуха

Оценете как термопомпата влияе на качеството на въздуха в помещението. Системите с вградени филтри предлагат по-високо качество на въздуха, което е изключително важно за здравето на семейството ви.

С термопомпата SAMSUNG EHS MONO AE160CXYBEK/ EU R290, не само ще подобрите комфорта у дома, но и ще осигурите устойчиво решение за отопление и охлаждане с дългосрочни икономии на разходите за енергия.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!