Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа моноблок SAMSUNG EHS MONO AE080CXYBEK/EU R290 отопление, охлаждане

Термопомпа моноблок SAMSUNG EHS MONO AE080CXYBEK/EU R290 отопление, охлаждане

11790,00 лв.

Код: AE080CXYBEK/EUbc Категория:

Описание

Ние живеем в епоха, когато климатичните промени са по-осезаеми отвсякога. За да се справим с тях и да осигурим комфорт в домовете и офисите си, е нужно да прибегнем до иновации в отоплението и охлаждането. Един от най-добрите варианти на пазара е термопомпата моноблок SAMSUNG EHS MONO AE080CXYBEK/EU R290. Тази термопомпа не само предлага висококачествени решения за вашите нужди от отопление и охлаждане, но също така е синхронизирана с желанието за устойчиво развитие, благодарение на екологичния хладилен агент R290.

Какво е термопомпа и как работи?

Термопомпата е устройство, което пренася топлина от едно място на друго, използвайки малко енергия. Тя функционира на принципа на термодинамиката, в който топлинната енергия се прехвърля от хладка до гореща зона. Това е възможно благодарение на хладилния агент, който циркулира в системата и ограничава енергийния разход. Термопомпите могат да бъдат разделени на две основни категории: въздушни и геотермални. Въздушните термопомпи, каквато е моделът SAMSUNG EHS MONO AE080CXYBEK/EU R290, черпят източник на топлина от въздуха дори при многозначни отрицателни температури, предоставяйки надеждна отоплителна система.

Плюсове на термопомпите

  • Енергийна ефективност: Термопомпите предлагат значително по-ниска консумация на електрическа енергия в сравнение с традиционните отоплителни системи.
  • Ниско ниво на шум: Моделът SAMSUNG EHS MONO AE080CXYBEK/EU е проектиран с акцент на минималните шумови нива, което го прави идеален за жилищни райони.
  • Устойчиво охлаждане и отопление: Чрез използването на хладилен агент R290, който е еко-приятелски, термопомпите защитават околната среда.
  • Гъвкави инсталации: Възможността за свързване към вече изградени АК системи предлага комфорт и спестяване на време.

Технически характеристики на SAMSUNG EHS MONO

С обзавеждането на термопомпата MONO AE080CXYBEK/EU, SAMSUNG предоставя не само ефективност, но и разнообразие от функции, които добавят допълнителна стойност за ползвателите.

Основни характеристики

  • Екологичен хладилен агент: Оснащен с хладилен агент R290, термопомпата е отличен избор за тези, които искат да намалят въглеродните си емисии.
  • Температура на изходящата вода до 75°C: Тази термопомпа е способна да осигури комфортни условия дори в студени зимни дни.
  • Висока отоплителна ефективност: С гарантирана 100% отоплителна ефективност дори при температура -25°C, това е един от най-добрите варианти за отопление в студено време.
  • Вградена циркулационна помпа: Тази функция позволява на устройството да работи по-ефективно и да поддържа постоянен поток на вода.

Как да инсталирате термопомпа?

Инсталацията на термопомпата веще е важен аспект, който трябва да бъде взет под внимание. Препоръчително е да се свържете с сертифициран специалист, който да проведе инсталацията.

Управление на термопомпата

Вграденото Wi-Fi управление е катализатор за модернизация. С функцията за дистанционно управление можете да наблюдавате и контролирате отоплението и охлаждането на вашето пространство, където и да се намирате.

Затворени системи vs. открити системи

Сравнението между затворени и открити системи е важно за всяко удължаване на термопомпата. Затворените системи предлагат по-висока енергийна ефективност, но и по-високи първоначални инвестиции.

Забележки за поддръжка

Поддръжката на термопомпа е важен аспект, който не бива да се пренебрегва. Редовните проверки, почистването на филтри и редовната подмяна на компоненти удължават живота на продукта.

Заключение

Термопомпата моноблок SAMSUNG EHS MONO AE080CXYBEK/EU R290 предоставя всичко, от което се нуждаете, за да се насладите на комфортни температури в дома си, независимо от сезона. С доказана ефективност и изключителна устойчивост, тя е перфектен избор за бъдещето на отоплението и охлаждането.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!