Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа моноблок SAMSUNG EHS MONO HT AE140BXYDEG отопление, охлаждане

Термопомпа моноблок SAMSUNG EHS MONO HT AE140BXYDEG отопление, охлаждане

17590,00 лв.

Код: EHS MONO HT AE140BXYDEGbc Категория:

Описание

Термопомпа моноблок SAMSUNG EHS MONO HT AE140BXYDEG е иновационно решение за отопление и охлаждане, съчетаващо напреднало инверторно управление и естетичен дизайн. Тази термопомпа предлага множество предимства, които я правят идеалният избор за вашия дом или офис. С компактните си размери, тя лесно може да се интегрира в различни пространства. Освен че осигурява ефективно отопление през зимата, EHS MONO HT елиминира нуждата от климатици, осигурявайки комфорт през летните месеци.

Основни характеристики на термопомпата SAMSUNG EHS MONO HT

Термопомпата разполага с инверторно управление, което позволява на компресора и вентилаторите да работят с оптимални обороти в зависимост от нуждите на помещението. Благодарение на это, термопомпата е изключително икономична и спомага за снижаване на сметките за електрическа енергия.

Екологична и икономична

Климатизаторът използва екологичен хладилен агент R32, който е с много по-нисък потенциал за глобално затопляне в сравнение с конвенционалните хладилни агенти. Тази термопомпа не само че е благоприятна за околната среда, но и е изключително ефективна.

Свързване към вече изградени системи

Системата предлага възможност за лесно свързване към съществуващите инсталации, което я прави идеалното решение за реновиране на отоплителни системи в стари сгради. Без значение от конструкцията на вашия дом, EHS MONO HT ще бъде лакомствo за всякакви нужди.

Удобство и комфорт в ползването

Термопомпата е проектирана с цел да минимизира шума, което я прави идеална за използване в жилища, където тишината и спокойствието са важни. Звуковото ниво на устройството е проектирано така, че да не надвишава нормалните нива на шум в жилищни сгради.

Висока температура на горещата вода

Една особено впечатляваща характеристика на EHS MONO HT е способността й да произвежда висока температура на горещата вода, което е от съществено значение за комфортното отопление на помещенията и осигуряването на топла вода за битови нужди.

Естетически и стилен дизайн

Термопомпата е не само функционална, но и стилна. Дизайнът й е съчетание от модерни линии и елегантни форми, което я прави идеална добавка към всяко интериорно пространство.

С всичките тези предимства, термопомпата моноблок SAMSUNG EHS MONO HT AE140BXYDEG е избор за хора, които ценят баланса между инвестицията и икономичността, устойчивото строителство и дизайна.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!