Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа моноблок SAMSUNG EHS MONO HT AE120BXYDEG отопление, охлаждане

Термопомпа моноблок SAMSUNG EHS MONO HT AE120BXYDEG отопление, охлаждане

15250,00 лв.

Код: EHS MONO HT AE120BXYDEGbc Категория:

Описание

Термопомпа моноблок SAMSUNG EHS MONO HT AE120BXYDEG е иновативно решение за отопление и охлаждане на помещения. Това устройство съчетава модерна технология с изключителни характеристики, които гарантират оптимална производителност и комфорт. Специално проектирана за различни климатични условия, термопомпата предлага инверторно управление на компресора и вентилаторите, което позволява по-прецизно нагаждане на температурата и значителни икономии на енергия.

Предимства на мноблок термопомпа SAMSUNG

Изборът на термопомпа е стратегически важен за ефективното управление на температурата в дома или офиса. Термопомпа моноблок SAMSUNG EHS MONO HT AE120BXYDEG е проектирана да осигури надеждно отопление и охлаждане през цялата година.

Екологичен хладилен агент R32

Сред основните предимства на модела е използването на екологичен хладилен агент R32. Този хладилен агент има понижен потенциал за глобално затопляне в сравнение с традиционните хладилни агенти.

Компактни размери и естетически дизайн

Термопомпата е проектирана с компактни размери, което я прави подходяща за всякакви пространства. Нейният естетически дизайн позволява лесно интегриране в интериора на помещението, без да нарушава визуалната хармония.

Ниско ниво на шум

Друг основен аспект е нисък шум при работа. Термопомпата е проектирана така, че да работи тихо, поставяйки комфортната среда на първо място.

Свързване към вече изградени системи

Термопомпата предлага и възможност за свързване към вече изградени системи. Това е особено важно за потребителите, които желаят да подобрят енергийната ефективност на съществуващата си система за отопление или охлаждане.

Заключение

В заключение, САМСUNG EHS MONO HT AE120BXYDEG представлява мечтаното решение за всеки дом или офис. Със своите иновации, енергийна ефективност и екологичен подход, тази термопомпа ще задоволи нуждите на най-взискателните потребители.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!