Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа Samsung AE090RNYDEG/EU/AE090RXEDEG/EU

Термопомпа Samsung AE090RNYDEG/EU/AE090RXEDEG/EU

10499,00 лв.

Код: AE090RNYDEG/EU / AE090RXEDEG/EUbc Категория:

Описание

Термопомпата Samsung AE090RNYDEG/EU и AE090RXEDEG/EU е иновационно решение за съвременното отопление и охлаждане на всяко пространство. Уникалното при тези устройства е тяхната способност да Работят ефективно и да предлагат невероятни температурни контролни възможности, независимо от климатичните условия. Високотемпературната серия позволява на потребителите да се възползват от новите инсталации или дори да заменят старите системи за отопление на котли, което го прави идеалното решение за модернизация на отоплителната система.

Как функционира термопомпата Samsung?

Термопомпите Samsung работят на принципа на топлопомпите и предлагат максимален ефективност и икономия на енергия. Технологията, която стои зад продуктите от споменатата серия, позволява да се извлече топлина от околната среда, дори при ниски температури. Системите са идеални за всякакви нискотемпературни отоплителни тела, като радиатори и подово отопление.

Кратка характеристика на ключовите предимства

  • Екологосъобразен хладилен агент R32: Термопомпата използва ново поколение хладилен агент, който е по-малко вреден за околната среда. Този хладилен агент предлага оптимална производителност и минимално влияние върху глобалното затопляне, което прави термопомпата не само ефективна, но и екологосъобразна.
  • WI-FI управление: Възможността за WI-FI управление на системата предлага значителна удобство за потребителите. Те могат да контролират отоплението и охлаждането на домашната си среда от всяка точка на света, като използват мобилния си телефон или компютър.
  • Лесна инсталация и подмяна: Термопомпата е проектирана да се инсталира лесно и бързо, което намалява времето за бездействие при подмяна на стара система.
  • Годишна ефективност: Тези устройства предлагат изключителна производителност и ефективност в сравнение с традиционните отоплителни системи, което означава по-ниски сметки за електричество.

Значение на правилния избор на термопомпа

Изборът на правилната термопомпа е от ключово значение за осигуряване на комфорт и ефективност. Термопомпата Samsung AE090RNYDEG/EU и AE090RXEDEG/EU предлагат пълно покритие на нуждите от отопление и охлаждане на средно големи до големи помещения. Важно е да се осигури, че размерът на термопомпата е правилно избран спрямо нуждите на конкретното помещение, за да се избегне излишната консумация на енергия.

Как да изберем правилната мощност на термопомпа?

При избора на термопомпа е важно да се вземат предвид следните фактори:

  • Размер на помещението: Измерете площта и височината на помещението, за да изчислите необходимата мощност на термопомпата.
  • Степен на изолация: Помещенията с добра изолация изискват по-малко мощност, докато помещенията с лоша изолация ще изискват повече.
  • Локални климатични условия: Условията в региона, в който живеете, също играят голяма роля при избора на термопомпа. При по-студен климат ще ви е необходима система, способна да предоставя високи температури на отопление.

Контрол и поддръжка на термопомпата

Редовната поддръжка на термопомпата е от решаващо значение за нейната дълготрайност и ефективност. Периодичната проверка на системата от сертифициран техник е важна за да се осигури, че термопомпата функционира правилно. Някои от стъпките за поддръжка включват:

  • Почистване на филтри: редовната смяна на филтрите помага за подобряване на качеството на въздуха и ефективността на термопомпата.
  • Проверка на хладилния агент: осигурете добро ниво на хладилния агент за оптимално функциониране на термопомпата.
  • Общ преглед на системата: Редовната проверка на устройството осигурява дълготрайност и максимална ефективност.

Ползи от използването на термопомпа Samsung

Термопомпите Samsung предлагат множество предимства, включително:

  • Ниска консумация на енергия: Технологията позволява значително намаляване на разходите за електричество, особено в дългосрочен план.
  • Комфорта: Възможността за настройка на желаната температура места термопомпата в удобство и позитивна оценка.
  • Намаляване на вредните емисии: Използването на екологосъобразни хладилни агенти помага за запазването на околната среда.

В заключение, термопомпата Samsung AE090RNYDEG/EU и AE090RXEDEG/EU е решение, което не само удовлетворява нуждите от отопление, но и предлага иновации и удобство. Внимавайте при избора на своята система и се насладете на всички ползи от нашите модерни устройства. Свържете се с нас за повече информация и помощ при избора на идеалното решение за вашето домакинство.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!