Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторeн климатик канален Samsung AC200KNHPKH/EU AC200KXAPNH/EU

Инверторeн климатик канален Samsung AC200KNHPKH/EU AC200KXAPNH/EU

14990,00 лв.

Код: Samsung AC200KNHPKH/EU AC200KXAPNH/EUbc Категория:

Описание

Инверторен климатик канален Samsung AC200KNHPKH/EU AC200KXAPNH/EU е идеално решение за климатизация на големи търговски и административни помещения. С голям капацитет и високоефективен Scroll компресор, този модел предлага надеждно и икономично решение за оптимизиране на температурния комфорт.

Преимущества на Kanalni Klimatitsi

Каналтните климатици предлагат множество предимства, които ги правят подходящи за различни приложения в бизнес среда. Техният дизайн позволява дискретна инсталация и отлична ефективност.

Голям капацитет

С висок капацитет, инверторният климатик Samsung AC200KNHPKH/EU AC200KXAPNH/EU осигурява бързо и ефективно охлаждане на големи пространства. Това го прави идеален за офиси или търговски площи, където е необходимо бързото поддържане на комфортна температура.

Системи с висок напор

С до 196 Pa<>, климатикът може да се свърже с дълги въздушни канали, осигурявайки равномерна циркулация на въздуха в всички ъгли на помещението. Това е особено важно в офис пространства, за да се избегнат горещи зони и дискомфорт.

Работа при ниски температури

Тази инверторна климатизация е проектирана за работа и при по-ниски температури, което я прави надежден избор дори в студените зимни месеци. Потребителите могат да се радват на постоянен комфорт без да се притесняват от външните климатични условия.

Икономия на енергия

Изключителната енергийна ефективност на инверторния климатик значи, че потребителите могат да спестят значителни суми от сметките за електрическа енергия. Технологията на инверторния компресор позволява автоматично регулиране на мощността, което намалява ненужната консумация на енергия.

Опции за инсталация и поддръжка

Инсталирането на каналния климатик Samsung AC200KNHPKH/EU AC200KXAPNH/EU избягва необходимостта от сложни модификации на помещението. Той може да бъде инсталиран във фалшиви тавани и стени, което оставя повече полезна площ и не нарушава вертикалната архитектура.

Специализирана поддръжка

Производителят осигурява професионална поддръжка и сервизиране, което означава, че клиентите могат да се доверят на експертите по време на обслужването и поддръжката на климатика. Редовното сервизиране гарантира дълготрайна работа без проблеми.

Отзиви от клиенти

Клиентите които избраха Samsung AC200KNHPKH/EU AC200KXAPNH/EU често посочват, че това е един от най-надеждните климатични уреди, които са ползвали. Коментарите от потребителите отбелязват удовлетворение от настойчената производителност и енергийна ефективност.

Сравнение с аналогични модели

Не е трудно да се намерят аналогични продукти на пазара, но Samsung AC200KNHPKH/EU AC200KXAPNH/EU се откроява с иновациите и енергийния си клас. Системата предлага уникални характеристики, които я правят привлекателен избор за всеки бизнес.

Заключение

Купувайки инверторен климатик Samsung AC200KNHPKH/EU AC200KXAPNH/EU, потребителите правят инвестиция в комфорт и ефективност. С множеството предимства, които предлага, той е идеален избор за всякакви бизнес нужди.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!