Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа Samsung AM100BXMWGH/EU / AM320FNBDEH/EU

Термопомпа Samsung AM100BXMWGH/EU / AM320FNBDEH/EU

20949,00 лв.

Код: Samsung AM100BXMWGH/EU / AM320FNBDEH/EUbc Категория:

Описание

Термопомпата Samsung AM100BXMWGH/EU / AM320FNBDEH/EU е иновационно решение за отопление и охлаждане, което предлага ефективност и удобство за вашия дом или офис. С трифазен режим, тя е идеална за нови инсталации или за замяна на съществуващ котел. Тази система е приложима за всякакви нискотемпературни отоплителни тела и е проектирана да осигури оптимален комфорт и ефективност при работа.

Какво представлява термопомпата Samsung?

Термопомпите представляват устройства, които прехвърлят топлина от едно място на друго, като по този начин могат да осигурят отопление през зимата и охлаждане през лятото. Samsung е лидер в иновациите в тази сфера, предлагащ термопомпи, които съчетават технологична напредналост и естетика. Моделите AM100BXMWGH/EU и AM320FNBDEH/EU предоставят отлични резултати, независимо от външната температура.

Предимства на термопомпите:

  • Икономия на енергия
  • Удобство и лесно управление
  • Опазване на околната среда

Основни характеристики на модела:

  • Трифазна система
  • Модели за отопление и охлаждане
  • Подходяща за нискотемпературни отоплителни тела

Икономичност и устойчивост

Термопомпата Samsung AM100BXMWGH/EU / AM320FNBDEH/EU е проектирана с акцент върху енергийната ефективност. Благодарение на иновативните технологии, можете да се насладите на значителни икономии на енергия, което е от съществено значение за намаляване на вашия смет за електрическа енергия.

Нискотемпературни отоплителни системи

Този модел e идеален за свързване с нискотемпературни радиатори, подово отопление и вентилаторни конвектори. Системата работи ефективно и осигурява комфортна температура в помещенията ви, независимо от климатичните условия навън.

Лесна инсталация и поддръжка

Samsung предлага прости инструкции за инсталиране и поддръжка на термопомпите си. Специалистите, които инсталират устройството, могат лесно да настроят системата, за да осигурят оптимална работа. Регулярното обслужване на устройството също така е лесно и не отнема много време.

Технологии и иновации

Термопомпите от Samsung разполагат с множество иновации, които увеличават ефективността им. Те включват технологии за бързо нагряване, интелигентно управление на температурата и интеграция с интелигентни системи за управление на дома.

Интелигентен контрол

Възможностите за контрол на термопомпата Ви позволяват да регулирате температурата и режимите на работа от удобно място – чрез мобилно приложение, безжичен контрол или дистанционно управление. Това осигурява голямо удобство, особено когато сте далеч от дома.

Екологичен избора

Използването на термопомпите Samsung помага за намаляване на въглеродните емисии, тъй като те функционират чрез прехвърляне на топлина, вместо да произвеждат топлина чрез горене на фосилни горива.

Сравнение с други решения за отопление и охлаждане

Когато става въпрос за избор на система за отопление и охлаждане, термопомпите могат да бъдат значително по-ефективни в дългосрочен план в сравнение с традиционните котли или климатици. Въпреки по-високата начална инвестиция, икономиите от енергийни разходи и положителното влияние върху околната среда ги правят отличен избор.

Разходи и ползи

  • По-долги експлоатационни срокове
  • По-ниски сметки за енергия
  • По-малко нужда от поддръжка

Общото въздействие върху стойността на имота

Инсталирането на термопомпа не само подобрява енергийната ефективност на вашия дом, но и увеличава цялостната му стойност. Потенциалните купувачи оценяват екологичните иновации и системите, които предлагат ниски разходи за изпълнение.

Заключение

Термопомпите Samsung AM100BXMWGH/EU / AM320FNBDEH/EU са отлично решение за всяко домакинство, което желае да намали разходите и да подобри комфорта. Съчетаването на иновации, ефективност и устойчивост ги прави едно от най-добрите налични решения на пазара днес.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!