Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа Samsung AE160AXEDEH/EU / AE160BNYDEH/EU

Термопомпа Samsung AE160AXEDEH/EU / AE160BNYDEH/EU

13999,00 лв.

Код: Samsung AE160AXEDEH/EU / AE160BNYDEH/EUbc Категория:

Описание

Термопомпа Samsung AE160AXEDEH/EU / AE160BNYDEH/EU е иновационно решение за отопление и охлаждане, което предлага изключителен комфорт и енергийна ефективност. Със своите новаторски технологии, тази термопомпа осигурява стабилно и приятно обогатяване на климатичните условия в дома или офиса.

Дизайниран за Вашите Нужди

Samsung AE160AXEDEH/EU / AE160BNYDEH/EU е монофазна термопомпа, специално проектирана за нови инсталации или за подмяна на съществуващ котел. С това устройство можете да сте сигурни, че ще получите оптимално отопление и охлаждане, независимо от условията на околната среда.

За Нови Инсталации

Ако планирате нова инсталация, термопомпата предоставя превъзходни решения за енергийна ефективност. С нея можете да намалите разходите си за енергия и да се насладите на идеални климатични условия в дома си.

Замяна на Съществуващ Котел

Термопомпата е перфектен избор за подмяна на стари и неефективни котли. С инсталирането на Samsung AE160AXEDEH/EU / AE160BNYDEH/EU, можете да увеличите енергийната ефективност и да намалите разходите за отопление.

Климатизация без компромиси

Тя предлага модели, които поддържат както отопление, така и охлаждане, което я прави идеален агрегат за всякакви помещения.

Нискотемпературни Отоплителни Тела

Подходяща е за всякакви нискотемпературни отоплителни тела, което я прави многофункционално решение за всичките ви нужди по климатизация.

WI-FI Управление

Допълнителна опция за WI-FI управление предлага удобството да управлявате термопомпата от всяка точка на света, осигурявайки максимално удобство и комфорт.

Заключение

Samsung AE160AXEDEH/EU / AE160BNYDEH/EU е идеалната термопомпа за модерния дом. Със своето иновативно управление и способност за отопление и охлаждане, тази термопомпа е вашето верно решение за комфорт и икономия на енергия. Не пропускайте шанса да подобрите качеството на живот у дома!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!