Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Въздухопречиствател MIA AIR ANTHRACITE с HEPA филтър

Въздухопречиствател MIA AIR ANTHRACITE с HEPA филтър

1800,00 лв.

Код: mia air AP 101 - anthracitebc Категория:

Описание

Когато става въпрос за домашен комфорт, чистият въздух е ключовият елемент, който не можем да пренебрегнем. Въздухопречиствателят MIA AIR ANTHRACITE не е просто уред – той е вашият партньор в борбата срещу замърсителите. С HEPA филтъра, способен да улавя 99,99% от замърсителите, вашият дом ще е не само по-приятен, но и по-здравословен.

Природосъобразен и безопасен

Какво прави MIA AIR ANTHRACITE уникален? Той разполага с CE маркировка, което говори за безопасността на продукта. С подкрепата на съвременните технологии, този уред не само се грижи за вашия комфорт, но и за планетата ни. Изберете натуралния подход.

Ефикасен HEPA филтър

Технологията HEPA е революционен метод за пречистване на въздуха. Нашият фактор, способен да улавя даже най-малките частици, е идеален за хора, страдащи от алергии и за семействата с малки деца. Полени, прах и микроорганизми – MIA AIR ANTHRACITE е тук, за да ти помогне.

Лесно управление чрез мобилно приложение

Сложният живот изисква лесни решения. MIA AIR ANTHRACITE предлага управление чрез мобилно приложение, което позволява на потребителите да контролират режима на работа от всяка точка на дома си. Изберете цветове и режим на работа, за да отговарят на личните ви нужди.

Характеристики и предимства

MIA AIR ANTHRACITE впечатлява не само с елегантен дизайн, но и с ефективност. Да обобщим основните предимства:

Стил и естетика

Устройството е проектирано с внимание към детайла – екстравагантен и съвременен дизайн, който би се вписал в всяка съвременна стая.

Икономичен режим на работа

С възможността за избор на различни мощностни режими, MIA AIR ANTHRACITE е идеалният продукт за всеки дом. С минимално потребление на енергия, може да поддържа качеството на въздуха, без да натоварва бюджета ви.

Крайните мисли

MIA AIR ANTHRACITE е повече от въздухопречиствател – той е необходимост в съвременния живот. Не пренебрегвайте важността на чистия въздух и инвестицията в качествени уреди за вашето добруване.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!