Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Въздухопречиствател MIA AIR с HEPA филтър

Въздухопречиствател MIA AIR с HEPA филтър

1800,00 лв.

Код: mia air AP 101bc Категория:

Описание

Въздухопречиствател MIA AIR: Вашият идеален партньор за чист въздух в дома

В днешно време, качеството на въздуха, който дишаме, е от основно значение за нашето здраве и благополучие. Въздушният пречиствател MIA AIR, оборудван с HEPA филтър, е вашето решение за създаване на по-чиста и безопасна среда. С уникалната си технология, MIA AIR може да улавя до 99,99% от замърсителите във въздуха, включително алергени, полени, прах и микроорганизми.

Как работи HEPA филтъра?

HEPA (High Efficiency Particulate Air) филтърът е специално проектиран да улавя малки частици, които обикновено не могат да бъдат уловени от стандартни филтри. С 99,99% ефективност, HEPA филтрите са идеални за хора, страдащи от алергии или астма.

Предимства на MIA AIR

  • Природосъобразен уред с CE маркировка – гаранция за безопасност и качество.
  • Интуитивно управление – благодарение на мобилното приложение можете да управлявате уреда с едно натискане на бутона от всяка точка на дома.
  • Избор на цветове и работен режим – персонализирайте според вашите предпочитания.

Ефективност и икономия на енергия

MIA AIR не само, че пречиства въздуха, но и е изключително икономичен. С иновативната си технология, уредът оптимизира консумацията на енергия, като същевременно осигурява високоефективно пречистване.

Лесна поддръжка

Поддържането на въздухопречиствателя MIA AIR е изключително лесно благодарение на сменяемите филтри. Просто следвайте инструкциите и сменете филтъра в зависимост от нуждите на вашето домакинство.

Относно качеството на въздуха в домa

Качеството на въздуха в закрити помещения често е значително по-ниско, отколкото в открити пространства. Заради замърсяването и различни комунални сгради, важно е да се внимава за качеството на въздуха, който дишаме в собствения си дом.

Защо точно MIA AIR?

Kогато става дума за пречистване на въздуха, MIA AIR е не само надежден избор, но и иновативно решение, което ще подобри качеството на живота ви. Създайте безопасна, спокойна и чиста среда с MIA AIR.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!