Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпен бойлер Atlantic Egeo 250 л. със серпентина

Термопомпен бойлер Atlantic Egeo 250 л. със серпентина

3999,00 лв.

Код: Atlantic Egeo 250 л. със серпентинаbc Категория:

Описание

Термопомпен бойлер Atlantic Egeo 250 л. със серпентина: Иновативно решение за отопление на вода

Когато говорим за удобство и ефективност в отоплението на вода, Термопомпен бойлер Atlantic Egeo 250 л. със серпентина се явява перфектният избор. С иновационен дизайн и напреднала технология, този бойлер предлага уникална комбинация от енергийна ефективност и качество.

Енергиен клас А: Спестяване на енергия и разходи

Бойлерът Atlantic Egeo е сертифициран с енергиен клас А, което означава, че той е проектиран да работи с намалена консумация на електрическа енергия. Уникалната му конструкция предоставя до 65% икономия на енергия, което не само че е екологично осъзнато решение, но също така води до драстично намаляване на сметките за електричество.

Предимства на термопомпен бойлер Atlantic Egeo

Лесен за управление

С интуитивния панел за управление, можете бързо и лесно да регулирате настройките на бойлера, така че да отговарят на вашите индивидуални нужди. Минималното ниво на шум, при който работи бойлерът, прави употребата му дори още по-приятна.

Технология ACI хибридна анти-корозионна защита

Тази иновационна технология защитава резервоара на бойлера от корозия, осигурявайки дългогодишна употреба без проблеми. Хибридният подход на ACI предлага защита от корозия независимо от предизвикателствата на околната среда.

Керамичен нагревател Steatite за оптимално качество на водата

Нагревателят Steatite е проектиран да осигури бързо и равномерно нагряване на водата, без риска от натрупване на варовик. Това гарантира не само безопасност, но и дълготрайност на самия уред.

Ново поколение емайл с качеството на диамант

Емайлът, използван в Atlantic Egeo, предлага изключителна устойчивост на абразиви и корозия. Той е проектиран така, че да осигури максимална защита за бойлера, гарантирайки дълготрайност и надеждност.

Заключение

Ако търсите надежден и ефективен бойлер, Термопомпен бойлер Atlantic Egeo 250 л. със серпентина е вашият най-добър избор. С комбинацията си от иновации, икономия на енергия и устойчивост, той представлява идеално решение за всяко домакинство.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!