Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Конвекторен радиатор Accessio Digital 1000W

Конвекторен радиатор Accessio Digital 1000W

749,00 лв.

Код: Accessio Digital 1000wbc Категория:

Описание

Конвекторен радиатор Accessio Digital 1000W е идеалното решение за отопление на вашия дом или офис. С иновативната си технология и стилен дизайн, този радиатор осигурява ефективно и бързо нагряване, без да заема много място. Неговата мощност от 1000W е достатъчна, за да отопли стаи с различна големина, а цифровото управление прави използването му лесно и удобно.

Как работи конвекторният радиатор Accessio Digital 1000W

Конвекторният радиатор работи посредством нагряване на въздуха, който минава през него. Студеният въздух се всмуква отдолу, нагрява се и след това се изхвърля в помещението. Това осигурява равномерно разпределение на топлината и комфортна температура в стаята.

Основни характеристики

  • Мощност: 1000W
  • Цифров контролен панел
  • Стенен или подов монтаж
  • Компактен размер
  • Възможност за настройка на таймер

Предимства на Accessio Digital 1000W

С конвекторния радиатор Accessio Digital 1000W ще спестите разходи за отопление, благодарение на високата му ефективност. Освен това, радиаторът е изключително тих, което го прави подходящ за всякакви помещения, включително спални и офиси.

Как да изберем правилния радиатор

При избора на радиатор е важно да се вземат предвид няколко фактора – размер на помещението, желаната температура и разходи за отопление. Accessio Digital 1000W е подходящ за малки до средни стаи, а цифровият контрол ви позволява да настроите желаната температура лесно.

Инсталиране на радиатора

Инсталирането на Accessio Digital 1000W е лесно. Можете да го монтирате на стената или да го поставите на пода в зависимост от вашите нужди. Важно е да следвате инструкциите на производителя и да се уверите, че радиаторът е свързан правилно.

Поддръжка и безопасност

Поддържането на радиатора е изключително лесно. Достатъчно е само да го почистите от прах и да проверите, че не е блокиран от предмети. Също така, радиаторът разполага с функции за безопасност, които предотвратяват прегряване и неправилна работа.

С Accessio Digital 1000W ще се насладите на топлина и комфорт през зимните месеци. Не пропускайте възможността да направите вашия дом или офис уютен и топъл!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!