Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Конвекторен радиатор Accessio Digital 1500W

Конвекторен радиатор Accessio Digital 1500W

849,00 лв.

Код: Accessio Digital 1500wbc Категория:

Описание

Конвекторният радиатор Accessio Digital 1500W е перфектната комбинация от иновация и ефективност, предназначен да осигури оптимален комфорт във вашето жилище. С мощност от 1500W, този радиатор е идеален за отопление на малки и средно големи помещения, осигурявайки бързо и равномерно разпределение на топлината. При проектирането на Accessio Digital, акцентът е поставен върху енергийна ефективност, което ви позволява да намалите разходите за отопление, без да правите компромиси с вашето удобство.

Какво представлява Accessio Digital 1500W

В основата на този конвекторен радиатор стои напреднала технология, която му позволява да работи интелигентно и безшумно. Електронният контрол на температурата ви позволява да зададете желаната степен на затопляне, а вградените защитни механизми предотвратяват прегряване. Accessio Digital 1500W се характеризира с лека конструкция, което го прави удобен за преместване от стая в стая. Неговият модерен дизайн и компактен размер позволяват интеграция в различни домашни интериори, независимо от стила.

Енергийна ефективност и икономичност

Едно от най-значимите предимства на Accessio Digital 1500W е неговата енергийна ефективност. Радиаторът е проектиран така, че да минимизира потреблението на енергия, като все пак предоставя оптимално отопление. Със специално проектираните нагревателни елементи и интелигентния термостат, устройството автоматично регулира мощността, като по този начин намалява разходите за електричество.

Безопасност на първо място

Безопасността е от съществено значение, когато става въпрос за отоплителни уреди. Accessio Digital 1500W разполага с вградени защити, които предотвратяват прегряване и покритие от нежелани външни влияния. Освен това, радиаторът е оборудван с устойчив на пожар материал, което добавя допълнителен слой на безопасност при използването му.

Лесна употреба и поддръжка

Дизайнът на Accessio Digital 1500W е насочен към удобство на потребителя. С лесен за четене LCD дисплей и интуитивна система за програмиране, вие можете лесно да настроите радиатора на вашите индивидуални нужди. Дори и почистването е опростено, тъй като по-голямата част от частите, свързани с устройството, са изработени от антикорозионни материали.

Как да инсталирате Accessio Digital 1500W

Инсталацията на конвекторния радиатор е бърза и лесна, дори за начинаещи. Всички необходими инструменти и инструкции са включени в пакета. Не забравяйте да го поставите на безопасно разстояние от запалими материали и да проверите, че устройството е на стабилна повърхност.

VPN и Bluetooth свързаност

Много от модерните модели на конвекторни радиатори предлагат **VPN** свързаност и **Bluetooth** управление, позволяващо на потребителите да контролират температурата на радиатора чрез смартфон приложение. Accessio Digital 1500W обаче не изостава и предлага опция за контрол чрез приложение, което е много удобно.

Независимо дали искате да затоплите стаята, в която работите, или просто да се насладите на топлината през студената вечер, Accessio Digital 1500W е страхотен избор за всяко домакинство. Той комбинира оптимална производителност с красив и модерен дизайн, което го прави идеален за всяко помещение.

Не оставяйте студа да навлезе в дома ви, доверете се на лекота и стил на Accessio Digital 1500W!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!