Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпен бойлер Atlantic Calypso Split Inverter, 200 литра

Термопомпен бойлер Atlantic Calypso Split Inverter, 200 литра

4299,00 лв.

Код: Atlantic Calypso Split Inverter 200bc Категория:

Описание

Термопомпен бойлерът Atlantic Calypso Split Inverter, 200 литра е един от най-иновативните и ефективни решения за отопление и загряване на вода. С енергиен клас A+, бойлерът предлага около 75% икономия на енергия в сравнение с традиционните системи. Това не само, че намалява разходите за електрическа енергия, но също така помага за опазване на околната среда.

Основни характеристики на термопомпата Atlantic Calypso Split Inverter

Бойлерът е оборудван с хибридна антикорозионна технология ACI, която осигурява дълъг живот и надеждност. Статичният нагревателен елемент е проектиран да поддържа висока ефективност, като по този начин минимизира времето, необходимо за загряване на водата. Освен това, с високопроизводителната термопомпа можете да бъдете сигурни, че ще се насладите на постоянен и комфортен поток от топла вода.

Енергийна ефективност и икономичност

С термопомпата Atlantic Calypso Split Inverter, вие получавате не само отопление, но и значителни спестявания. С иновационната технология, системата предлага уникална възможност за Wi-Fi управление чрез приложението „Cozytouch“, което ви позволява да контролирате температурата и използването на устройството от разстояние.

Инсталация и поддръжка

Инсталирането на бойлера е лесно и бързо, а също така изисква минимална поддръжка, благодарение на материалите и технологиите, използвани в неговата конструкция.

Защо да изберете Atlantic Calypso Split Inverter?

Съществуват множество предимства, които правят Atlantic Calypso Split Inverter отличен избор за отопление и загряване на вода:

  • Енергийна ефективност – клас A+;
  • Икономия на енергия до 75%;
  • Хибридна антикорозионна технология ACI;
  • Висока производителност на термопомпата;
  • Възможност за дистанционно управление;
  • Дълготрайност и надеждност.

Потребителски отзиви и доказани резултати

Потребителите на термопомпата Atlantic Calypso Split Inverter са много доволни от резултатите. Освен че спестяват значителни суми от сметките за електричество, много от тях подчертават и значителния комфорт, който бойлерът предоставя. Неговата способност да осигурява постоянен поток от топла вода го прави идеален за семейства с високи нужди от нагрята вода.

Изолирани и безопасни

С изолация с висока плътност, бойлерът Atlantic Calypso Split Inverter гарантира минимални топлинни загуби. В допълнение, устройството е проектирано с внимание към безопасността, като осигурява максимално безопасно използване.

В заключение, Atlantic Calypso Split Inverter е перфектното решение за всеки дом. Не само, че предлагат висока ефективност и спестявания, но също така предоставят комфорт и удобство в ежедневието. Ако търсите надеждно и икономично решение за загряване на вода, Atlantic Calypso Split Inverter е правилният избор за вас.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!