Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Електрически конвектор Altis Ecoboost с Wi-Fi 1500 W

Електрически конвектор Altis Ecoboost с Wi-Fi 1500 W

389,00 лв.

Код: Altis Ecoboost 1500W wifibc Категория:

Описание

Представяне на електрическия конвектор Altis Ecoboost

Електрическият конвектор Altis Ecoboost с Wi-Fi 1500 W е иновативно решение за отопление, което комбинира ефективност, удобство и модерен дизайн. Със стилния си вид и технологични функции, този конвектор е перфектен за всяко домашно пространство.

Ефективност и Възможности

С мощност от 1500 W, конвекторът бързо и ефективно отоплява стаята, осигурявайки комфорт през зимата. В зависимост от нуждите на помещението, можете да регулирате температурата, така че да отговаряте на индивидуалните предпочитания.

Wi-Fi Свързаност

Една от основните предимства на модела Altis Ecoboost е вградената Wi-Fi свързаност. Чрез мобилно приложение можете да управлявате отоплението отдалечено, като същевременно спестите разходи за електрическа енергия. Това позволява на потребителя да настрои температурата и да включва или изключва уреда, дори когато не е у дома.

Дизайн и Лесна Инсталация

Проектиран с внимание към детайла, конвекторът Altis Ecoboost има елегантен и модерен дизайн, който ще се впише идеално във всяка стая. Неговата инсталация е изключително лесна – просто го поставяте на желаното място и свързвате към електрическата мрежа.

Безопасност и Надеждност

Altis Ecoboost е проектиран с множество функции за безопасност, включително защита от прегряване и автоматично изключване. Това гарантира сигурността на вашето семейство и домакинството.

Екологично Чист И Изгоден

Конвекторът е енергийно ефективен, което означава, че не само че спестява разходи за отопление, но и е благоприятен за околната среда. С Altis Ecoboost получавате не само комфорт, но и по-нисък въглероден отпечатък.

Без значение от сезона, електрическият конвектор Altis Ecoboost с Wi-Fi 1500 W е Вашият верен помощник за уют и топлина в дома.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!