Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Електрически конвектор Altis Ecoboost с Wi-Fi

Електрически конвектор Altis Ecoboost с Wi-Fi

349,00 лв.

Код: Altis Ecoboost Wi-Fi 1000 Wbc Категория:

Описание

Електрически конвектори са важен компонент в съвременния дом, особено през зимните месеци, когато необходимостта от топлина е по-висока от всякога. Конвекторът Altis Ecoboost с Wi-Fi предлага не само желание за комфорт, но и иновация, която превръща обикновените отоплителни решения в модерни и умни устройства, готови да отговорят на съвременните изисквания на потребителите.

Какво е електрически конвектор?

Електрически конвектор е устройство, което преобразува електрическата енергия в топлина, която след това се разпространява в помещението. Използвайки конвекция, нагрятият въздух се издига и принуждава по-хладния въздух да влезе в уреда, създавайки така желания комфорт.

Предимствата на електрическите конвектори

  • Лесен монтаж: В сравнение с централно отопление, електрическите конвектори са лесни за инсталиране и не изискват сложни процедури.
  • Ниска цена: Те предлагат икономически ефективен начин за отопление на помещения, което ги прави достъпни за широка аудитория.
  • Бърза реакция: Електрическите конвектори осигуряват мигновен топлинен комфорт, тъй като могат да бъдат включени и изключени в зависимост от нуждите.

Функции на Altis Ecoboost с Wi-Fi

Altis Ecoboost е решение на проблема с отоплението в съвременния дом. Съчетавайки традиционната функционалност на конвекторите с новите технологии, този модел е проектиран с мисъл за удобство и ефективност:

Wi-Fi свързаност

С Wi-Fi функционалността на Altis Ecoboost, можете да управлявате температурата в дома си дори и когато сте вън. Изтеглете приложението и настройте желания комфорт, независимо от мястото, на което се намирате.

Технология за енергийна ефективност

Този електрически конвектор е проектиран с новаторска технология, която не само че намалява разходите за електрическа енергия, но също така осигурява приятно топло изживяване.

Изчистен и модерен дизайн

Със съвременния си дизайн, Altis Ecoboost се интегрира безпроблемно във всеки интериор, независимо дали е в хола, спалнята или офиса.

Сигурност и защита

С вградени защити против прегряване и специално проектирана конструкция, Altis Ecoboost предоставя безопасно и надеждно отоплително решение.

Икономичност

Употребата на електрически конвектори е много икономична, особено за малки и средни помещения, където нуждата от отопление не е толкова висока.

Защитете се от зимните студове с иновацията, която предлага Altis Ecoboost с Wi-Fi. Независимо дали искате да отоплявате стая само за кратък период от време или през целия ден, той е перфектното решение за вашия дом.

При избора на електрически конвектор, обновяващо решение за отопление, важно е да се вземат под внимание фактори като мощност, ефективност и допълнителни функции. Инвестирането в конвектор с висока енергийна ефективност и които предлагат интелигентно управление, какъвто е Altis Ecoboost, е изключително умно решение за всеки модерен дом.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!