Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Wi-Fi управление за термопомпи Atlantic Cozytouch

Wi-Fi управление за термопомпи Atlantic Cozytouch

390,00 лв.

Код: Cozytouchbc Категория:

Описание

Индивидуален контрол на топлинния комфорт у дома с Cozytouch

С развитието на технологиите, управлението на домашния климат стана по-лесно и удобно, благодарение на иновации като термопомпите и системите за управление. С използването на Cozytouch от Atlantic, можете да настроите и контролиране на топлинния комфорт в дома си, независимо от времето навън.

Какво е Cozytouch?

Cozytouch е интелигентно Wi-Fi управление, което предоставя възможности за мониторинг и контрол на термопомпите. С него можете не само да регулирате температурата, но и да наблюдавате енергийното потребление на вашата отоплителна система.

Основни характеристики на Cozytouch

  • Дистанционно управление – чрез приложението можете да управлявате термопомпите независимо къде се намирате.
  • Графики за потребление – получавате визуализация на енергийното потребление през различни периоди от деня.
  • Съвместимост с Apple и Android устройства – приложението е налично за изтегляне в Apple Store и Google Play.

Плюсове на Wi-Fi управлението

Дистанционното управление на отоплителните системи предлага множество предимства. Вече не е необходимо физически да достъпвате устройството, за да промените температурата или режим на работа. Можете да зададете автоматизирани графици, което прави Cozytouch идеално решение за съвременния начин на живот.

Как Cozytouch подобрява енергийната ефективност

С внедряването на Cozytouch можете да оптимизирате енергийното потребление и да намалите разходите за отопление. Когато извършвате проследяване на използването на енергия, става лесно да установите основните потребители и да направите необходимите корекции, за да постигнете по-ефикасна работа на термо системата.

Удобен интерфейс за потребителя

Интерфейсът на приложението е интуитивен и лесен за навигация. С едно кликване можете да видите текущата температура в помещението, да задавате нова температура и дори да променяте режима на работа на вашим термопомпи. Възможността за управление от разстояние означава, че няма нужда да се притеснявате, когато напуснете дома.

Как да инсталирате Cozytouch?

Инсталацията на Cozytouch е лесна и бърза. Просто свържете устройството към Wi-Fi мрежата и следвайте стъпките в приложението за конфигуриране. Системата ще ви упъти през целия процес, за да осигури безпроблемно настраиване.

Поддръжка и обслужване

Като потребител на Cozytouch имате достъп до отлична поддръжка. Atlantic предлага висококачествени услуги и помощ при всякакви въпроси, свързани с работата на вашето устройство.

Заключение

Cozytouch e иновационен продукт, който предоставя ново ниво на комфорт и контрол. Тези, които търсят начин да оптимизират своята домашна отоплителна система, определено трябва да разгледат предложенията на Atlantic.

Не забравяйте, че управлението на енергийното потребление не само спестява пари, но и помага за опазването на околната среда. С Cozytouch получавате не само комфорт, но и възможност за устойчиво управление на ресурсите.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!