Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Електрически конвектор F19 Design 2000W

Електрически конвектор F19 Design 2000W

249,00 лв.

Код: F19 Design 2000Wbc Категория:

Описание

Представяме ви електрическия конвектор F19 Design 2000W – стилен и практичен уред, предназначен да осигури топлина и комфорт в дома ви. С иновативен дизайн и с висока мощност от 2000W, този конвектор е идеален за отопление на малки и средни помещения. С вграден термостат и възможност за регулиране на температурата, той ви позволява да зададете желаната климатична среда, спестявайки енергия и разходи.

Основни предимства на електрическия конвектор F19 Design 2000W

Електрическият конвектор F19 Design 2000W предлага редица предимства, които го правят предпочитан избор за настолно отопление:

1. Висока ефективност на отопление

С мощността от 2000W, конвекторът предоставя бързо и ефективно отопление. Независимо дали става въпрос за студени зимни вечери или хладни пролетни дни, F19 Design може бързо и безпроблемно да повиши температурата в помещението.

2. Компактен и стилен дизайн

Дизайнът на F19 е не само функционален, но и стилен, който лесно ще се впише във всеки интериор. Компактните му размери го правят удобен за работа, без да заема много пространство.

3. Удобство и простота на работа

Електрическият конвектор е лесен за употреба, тъй като разполага с интуитивно управление, позволяващо ви удобно да настройвате желаната температура. Вградените функции за защита предотвратяват прегряване и осигуряват безопасна работа.

4. Спестяване на енергийни разходи

С електрическия конвектор F19 Design вие ще можете да спестите пари от сметките за отопление. Уредът работи ефективно, като същевременно намалява ненужните разходи за енергия и осигурява по-добра ефективност.

Как да изберем правилния конвектор за вашето помещение

Изборът на правилния електрически конвектор може да бъде труден процес, тъй като на пазара съществуват разнообразие от модели. Някои от ключовите фактори, които трябва да се вземат предвид, включват:

1. Размер на помещението

Важно е да се определи мощността, необходима за отопление на помещението. Обикновено, за всяка квадратура на помещението, трябва да се предвидят около 100W отоплителна мощност.

2. Изолация на помещението

Доброто изолиране на стените, прозорците и вратите спомага за запазване на топлината, което означава, че вие ще се нуждаете от по-ниска мощност на електрическия конвектор.

3. Допълнителни функции

Някои електрически конвектори предлагат допълнителни функции, които могат да увеличат тяхната ефективност и удобство при употреба, като функции за таймер, индикация за работа и др.

В заключение, електрическият конвектор F19 Design 2000W е не само мощен отоплителен уред, но и стилно допълнение към вашия дом. Инвестирайте в комфорт и уют с F19 Design!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!