Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Електрически конвектор F19 Design 500W

Електрически конвектор F19 Design 500W

189,00 лв.

Код: F19 Design 500Wbc Категория:

Описание

Електрическият конвектор F19 Design 500W представлява идеалното решение за ефективно отопление на вашия дом или офис. Този стилен и модерен уред е предназначен да осигури комфорт и уют, особено в студените зимни месеци.

Предимства на електрическия конвектор F19 Design 500W

С уникалния си дизайн и висока ефективност, конвекторът предоставя значителни предимства за потребителите. Неговата мощност от 500W го прави подходящ за помещения до 20 квадратни метра, което е идеално за малки стаи, спални или офиси.

1. Енергийна ефективност

Конвекторът е проектиран с цел максимална енергийна ефективност, което му позволява да осигури топлина без ненужни разходи за електрическа енергия. Технологията, използвана в F19 Design, позволява бързо и равномерно разпределение на температурата в помещението.

2. Лесно управление

Електрическият конвектор е снабден с интуитивен контролен панел, който позволява бързо и лесно регулиране на температурата. Можете да настроите желаната температура и конвекторът автоматично ще поддържа зададеното ниво.

3. Безопасност

F19 Design 500W е проектиран с многофункционални функции за безопасност. Той разполага с защита от прегряване и автоматично изключване при падане, което го прави безопасен за употреба в домове с деца и домашни любимци.

Защо да изберете F19 Design?

В допълнение към отличните характеристики, F19 Design 500W притежава и елегантен и модерен вид, който е идеален за всяко съвременно пространство. Можете да го позиционирате практично където и да е в стаята, без да жертвате естетиката.

4. Дискретност

Когато говорим за електрически конвектори, дискретността е важен аспект. F19 Design 500W работи много тихо, което означава, че не ще ви пречи в работния процес или в моментите на почивка.

5. Лесен монтаж

Монтажът на електрическия конвектор е изключително прост и лесен. Не са необходими специализирани инструменти или умения. Следва само да следвате инструкциите в ръководството и да го инсталирате на желаното място.

6. Иновативен и компактен дизайн

Дизайнът на конвектора е забележителен – той е компактен и модерен, съчетан с удобни форми. Може да бъде вписан хармонично в интериора на всяка стая, независимо дали е за домашен офис, хол или спалня.

Заключение

Електрическият конвектор F19 Design 500W е не само ефективен, но и стилен избор за всеки дом или офис. Когато търсите отоплителен уред, който да осигури удобно и безопасно отопление, този конвектор отговаря на всички ваши нужди. С него вие ще се насладите на комфорт и уют, без да се притеснявате за разходите за електрическа енергия.

Поръчайте сега и направете стъпка към максимален комфорт.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!