Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпен бойлер Atlantic Egeo 250 л.

Термопомпен бойлер Atlantic Egeo 250 л.

3599,00 лв.

Код: Atlantic Egeo 250 л.bc Категория:

Описание

Термопомпен бойлер Atlantic Egeo 250 л. е иновативно решение за отопление на вашата вода, което предлага наистина впечатляващи предимства. С енергиен клас A и висока производителност, толкова важна за съвременния стил на живот, който търси удобство и икономичност, този бойлер е идеалният избор за всеки дом.

Енергийна ефективност и технологични иновации

Термопомпата Atlantic Egeo е проектирана с оглед на максималната икономия на енергия. С до 65% спестяване на енергийни разходи, тя се явява не само изгоден, но и устойчив избор на отопление. Оснащен с ACI хибридна анти-корозионна технология, този бойлер е изключително дълготраен и ще удължи живота на устройството значително.

Лесен за употреба

Контролният панел на Atlantic Egeo е интуитивен и лесен за използване, осигурявайки на потребителите комфорт и контрол. С различни настройки за температура и време, вие можете да настройвате бойлера според вашите лични предпочитания.

Минимален шум

Една от главните особености на Atlantic Egeo е неговата тиха работа. Ниските нива на шум правят този бойлер идеален за всяка среда, независимо дали става въпрос за дом, апартамент или офис.

Защо да изберете Atlantic Egeo?

Изборът на термопомпен бойлер Atlantic Egeo 250 л. значи, че ще инвестирате в продукт, съчетаващ качество, ефективност и иновации. С новото поколение емайл, което притежава качеството на диамант, вие можете да бъдете сигурни, че вашият бойлер ще издържи на всякакви условия на работа.

Устойчивост и надеждност

Термопомпата Atlantic Egeo осигурява не само надеждност, но и устойчивост на различни атмосферни условия. Благодарение на своите високи стандарти за качество, вие можете да разчитате на нея за дългосрочна работа.

Подходящ за всяко домакинство

Независимо дали живеете в малък апартамент или в пространен дом, термопомпен бойлер Atlantic Egeo 250 л. е универсално решение, което ще задоволи необходимостта от топла вода във всяка ситуация.

Как да инсталирате и поддържате вашия бойлер

Инсталацията на термопомпен бойлер Atlantic Egeo може да бъде извършена лесно и бързо от квалифициран специалист. Важно е редовната поддръжка, която ще осигури дълъг живот и ефективност на устройството. Следете за редовни проверки и почистване на системата, за да поддържате оптималната функционалност на бойлера.

Гаранция и сервиз

Atlantic предлага дълъг срок на гаранция за своите термопомпени бойлери, което е още едно доказателство за тяхната надеждност. В случай на нужда от сервиз, компанията предоставя бърз и ефективен отговор от квалифицирани техници.

Клиентски отзиви

Много потребители отговарят положително относно опита си с термопомпен бойлер Atlantic Egeo. Високата производителност, надеждността и лесната експлоатация са само част от причините, поради които клиентите препоръчват този модел.

В заключение, термопомпен бойлер Atlantic Egeo 250 л. е един от най-добрите избори на пазара днес, осигуряващ енергийна ефективност, надеждност и отлично качество.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!