Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпен бойлер Atlantic Egeo 200 л.

Термопомпен бойлер Atlantic Egeo 200 л.

3299,00 лв.

Код: Atlantic Egeo 200 л.bc Категория:

Описание

Термопомпен бойлер Atlantic Egeo 200 л. е иновационно решение за вашия дом, което предоставя не само надеждност, но и изключителна енергийна ефективност. С енергиен клас А, този бойлер предлага до 65% икономия на енергия, което го прави идеален избор за забавление на ниски сметки за електричество. Възможността за управление на температурата с интуитивен панел за управление и ниски нива на шум добавя комфорта на вашето ежедневие.

Изключителна производителност на Atlantic Egeo 200 л.

Всеки детайл е проектиран с внимание, за да осигури надеждна работа и дълъг живот. ACI хибридната анти-корозионна технология е ключов елемент, който предпазва бойлера от различни повреди и корозия, удължавайки съществуването му и намалявайки разходите за поддръжка. В допълнение, Steatite керамичният нагревател оказва влияние върху бързото загряване на водата и високата производителност – истинска необходимост за всеки дом!

Как работи ACI хибридната анти-корозионна технология?

Чрез иновационния дизайн на Atlantic Egeo, ACI хибридната технология комбинира предимствата на различни антикорозионни стратегии, които осигуряват усъвършенствано защитно ниво срещу ръждай. Това е особено важно в райони с високо съдържание на минерали във водата, което може да доведе до увреда на стандартни бойлери.

Лесно управление и интуитивен интерфейс

С лесен за четене дисплей и интуитивен панел за управление, Atlantic Egeo ви позволява лесно да контролирате температурата на водата и да настройвате различни параметри чрез прост интерфейс. Това прави ежедневната употреба на бойлера казано по-просто!

Качество на диамант за вашия дом

Термопомпен бойлер Atlantic Egeo е проектиран с ново поколение емайл, който носи качеството на диамант. Този емайл не само подобрява външния вид на бойлера, но също така увеличава жизнения му цикъл и устойчивост на механични повреди.

Сравнение с конкуренти

Когато сравнявате Atlantic Egeo с конкурентни продукти, верни на пазара, можете да видите, че много от тях не предлагат комбинацията от енергийна ефективност и производителност, която предлага Atlantic. Инвестицията в този бойлер означава, че ще получите по-добра стойност за парите си в дългосрочен план.

Перфектен за всяко домакинство

Без значение от размера на вашето домакинство, Atlantic Egeo 200 л. е перфектен избор за осигуряване на топла вода, независимо от времето и сезона. Той предлага надеждно отопление, независимо дали става дума за душ, миене на съдове или други нужди.

Заключение

С Atlantic Egeo 200 л. вие не само, че получавате надежден и качествен продукт, но също така правите избора в полза на устойчивото развитие и екологичността. Инвестирайте в енергийна ефективност и комфорт с този уникален термопомпен бойлер!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!